Sevilla-Girona
Sevilla-Girona (Girona FC)
Girona

EN DIRECTE | València-Girona: a recuperar les bones sensacions a Mestalla

El conjunt de Míchel vol tornar al camí de la victòria després de les dures derrotes davant el Barça i el PSG

Redacció Esport3Actualitzat

Després de disputar el primer partit de la seva història a la Champions, el Girona torna a jugar a la Lliga. Els de Míchel hauran de canviar ràpidament el xip després de la cruel derrota de dimecres al Parc dels Prínceps de París. En la sisena jornada de Lliga, el conjunt gironí viatja a València per enfrontar-se a un equip en hores baixes, ja que ocupa l'última posició de la classificació.

El Girona vol girar full després de les dues derrotes davant el Barça i el PSG. El conjunt blanc-i-vermell haurà de recuperar-se anímicament per tornar al camí de la victòria. Respecte a l'anterior jornada de Lliga, Míchel recupera Oriol Romeu, després que fos baixa per la clàusula de la por, i Yangel Herrera. En canvi, serà baixa Portu, per unes molèsties al turmell.

 

Per la seva banda, el València de Rubén Baraja necessita reaccionar urgentment després de sumar un sol punt en aquestes primeres jornades de competició. La notícia positiva del conjunt xe és que podrà comptar de nou amb Fran Pérez i Almeida, que tornen de lesió.

Segueix la transmissió del partit a Catalunya Ràdio:

El minut a minut:

Anar al contingut