Darwin Núñez celebra el seu gol contra Bolívia
Copa Amèrica 2024

L'Uruguai torna a meravellar i elimina Bolívia (5-0)

Pellistri, Darwin, Maxi Araujo, Valverde i Bentancur han marcat els gols "charrúas". El blaugrana Ronald Araujo ha jugat el partit sencer

La selecció de l'Uruguai ha refermat la seva candidatura a guanyar la Copa Amèrica amb una golejada per 5-0 contra Bolívia. L'equip dirigit per Marcelo Bielsa lidera el grup C amb 6 punts després de dues jornades disputades.

El blaugrana Ronald Araujo ha jugat els 90 minuts i ha participat en l'acció del primer gol dels "charrúas", obra de Facundo Pellistri. Poc després, Darwin Núñez no ha desaprofitat una passada filtrada per fer el segon. Al descans, 2 a 0 i superioritat manifesta de l'Uruguai davant d'un rival molt feble.

Nico de la Cruz, un dels millors del partit, ha fet la passada cap a Maxi Araújo, que ha marcat el tercer. La quarta diana de la "celeste" l'ha transformada el madridista Fede Valverde, després d'un teva-meva amb Pellistri. El 5 a 0 definitiu l'ha fet Rodrigo Bentancur, de cap, rematant una falta picada des de la banda esquerra per De Arrascaeta.