El Barça salva la papereta contra Unionistas i serà a quarts de la Copa del Rei (1-3)

Els castellans s'han avançat amb un golàs d'Álvaro Gómez, però Ferran, abans del descans, Koundé i Balde, han posat els gols blaugranes i la classificació per a quarts

El Barça ha reaccionat a temps per aprovar l'examen de Salamanca i divendres serà, igual que el Girona, al sorteig dels quarts de la Copa:

• Unionistas ha disposat de la primera gran ocasió del partit. Encara no s'havia disputat el primer minut quan Losada s'ha quedat tot sol davant d'Iñaki Peña, però la seva rematada ha sortit desviada per molt poc.
  • El Barça no ha creat perill fins al minut 20. Excel·lent centrada de Joao Félix i bona rematada de Marc Guiu, que ha trobat però una gran resposta del porter local Iván Martínez.
  • Ferran Torres ho ha provat una estona més tard des de la llarga distància, però el seu xut ha sortit lleugerament desviat a l'esquerra de la porteria dels de Salamanca.
  • Unionistas s'ha avançat en l'acció justament posterior. Una centrada des de la banda esquerra de Serrano l'ha rematat de primeres i absolutament lliure de marca Álvaro Gómez. Golàs per avançar el conjunt castellà i gravíssima errada del Barça en defensa.
  • Iñaki Peña ha evitat el segon dels locals en el minut 43. Rastrojo li ha guanyat la cursa a Sergi Roberto, però Iñaki Peña ha enviat la seva rematada a córner.
  • I ha estat justament a la sortida d'aquest servei de cantonada que el Barça s'ha trobat amb una opció de contraatac que ha deixat Ferran Torres tot sol davant del porter. El valencià ha definit amb encert i ha superat Iván Martínez amb un xut ras i creuat per empatar el partit abans del descans.
  • El Barça ha fet un canvi a la mitja part. Xavi ha fet entrar Pau Cubarsí, de només 16 anys, en el lloc de Christensen. És el debut oficial del jugador d'Estanyol amb el primer equip.

• Però en els primers quinze minuts del segon temps el Barça no ha xutat a porta i Xavi s'ha vist obligat a fer entrar tres pesos pesants: Pedri, Lewandowski i Gundogan han entrat per Fermín, Joao Félix i Marc Guiu.

• A poc a poc, el Barça ha anat enfonsant Unionistas a la seva àrea i en el minut 68 els blaugrana han marcat el segon. Ha estat Koundé qui ha superat Iván Martínez amb un xut des de fora de l'àrea.

• L'equip de Xavi no ha deixat que els de Salamanca es refessin del cop i de seguida ha fet el tercer. Gran jugada personal de Balde que acaba amb xut molt violent i fort, imparable per al porter. Era el minut 72.

• Al límit del temps reglamentari, Iñaki Peña s'ha lluït amb una doble intervenció per desviar els xuts de Slavy primer i d'Álvaro Gómez després. Dues aturades que han evitat que el temps de descompte es convertís en un malson per als culers.

• Després de derrotar l'Unionistas, el Barça serà aquest divendres al sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei.