Dovbyk i De Bruyne se saluden al final del partit (Reuters)

Bèlgica passa com a segona de grup mentre Ucraïna se'n va cap a casa

Els dos jugadors ucraïnesos del Girona, Dovbyk i Tsygankov han quedat fora després de sumar 4 punts
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Eurocopa 2024
  • Només s'havien jugat 7 minuts de la primera part i ja s'ha vist la primera connexió entre Kevin de Bruyne i Romelu Lukaku, però el davanter belga no ha pogut impactar bé la pilota i el porter Trubin no ha tingut problemes per neutralitzar l'acció d'atac.
  • L'avís d'Ucraïna ha estat un xut de Roman Yaremchuk que ha aturat el porter de Bèlgica, Koen Casteels. Hi ha hagut més ocasions d'Ucraïna: en el minut 21, l'oportunitat ha estat per a Artem Dovbyk, però el davanter del Girona no ha estat encertat en la rematada.
  • El gol hauria pogut arribar en el minut 33, però Kevin de Bruyne ha enviat un llançament de falta a la part lateral de la xarxa. I abans d'arribar al descans, De Bruyne ha tornat a posar a prova el porter d'Ucraïna Trubin.
  • A la segona part, ha sortit dominant el joc la selecció de Bèlgica, que ha tingut una bona ocasió de marcar amb un xut de Lukaku primer i després amb una bona aturada del porter Trubin, que s'ha lluït davant d'un xut fortíssim de Yannick Carrasco que havia sortit en la segona part.
  • Però Ucraïna no ha abaixat els braços i el jugador del Girona Artem Dovbyk ha enviat una pilota al lateral de la xarxa. La millor ocasió ha estat per a Malinovski, que ha estat a punt de marcar amb un llançament de córner directe, però la pilota no ha traspassat la línia.
  • Al final, Bèlgica s'ha classificat com a segona i Ucraïna ha dit adeu a l'Eurocopa. Els dos jugadors del Girona, Dovbyk i Tsygankov, han quedat fora després de sumar 4 punts.

 

El minut a minut del partit:

 

 

 

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut