Vela

Doble victòria del Luna Rossa a la Copa Amèrica

El New Zealand ha tornat a la mar però no ha pogut competir per la retirada de l'Orient Express, el seu rival del dia

En una jornada plena de girs inesperats, l'equip italià Luna Rossa Prada Pirelli ha brillat amb dues victòries consecutives, consolidant-se com a líder destacat en aquesta fase de la Copa Louis Vuitton. En la primera mànega, han superat l'American Magic en un duel ajustat, imposant-se per 24 segons després d'una maniobra clau al tercer tram. A la mànega següent, han derrotat l'INEOS Britannia, aprofitant un error del controlador de vol britànic per ampliar el seu avantatge fins a més de 1.000 metres, i han guanyat amb un marge d'1 minut i 24 segons.

El retorn del Team New Zealand ha estat un altre dels moments destacats del dia. Després d'haver reparat un fort cop al buc del seu vaixell, l'equip neozelandès estava preparat per tornar a la competició. No obstant això, no han tingut l'oportunitat de competir, ja que l'Orient Express francès s'ha retirat inesperadament, i ha deixat els defensors del títol sense regata.

L'equip suís, que torna a la Copa Amèrica després de catorze anys, ha encadenat una nova i clara derrota, en aquesta ocasió contra l'INEOS britànic

ARXIVAT A:
Copa AmèricaVela - Copa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut