La cara de sorpresa i alegria dels jugadors suïssos (EFE)
Eurocopa 2024

Suïssa elimina la campiona Itàlia (2-0) i ja és als quarts de final

Els helvètics s'imposen amb autoritat amb gols de Freuler i Vargas

Només Donnarumma ha salvat els italians d'un pitjor escenari. "L'azzurra" ha quedat fora de l'Eurocopa després d'un bany de Suïssa que continua imbatuda al torneig.

El minut a minut del partit:

• Després de 24 minuts d'absència de futbol ofensiu, Suïssa ha firmat la primera jugada de perill del matx en una arribada claríssima d'Embolo frenada per una gran aturada de Donnarumma.
  • Remo Freuler ha avançat els suïssos en recollir una centrada perfecta de Vargas (1-0, minut 36) davant una Itàlia desapareguda en atac. Donnarumma ha evitat el segon en una falta picada per Rieder.
  • Rubén Vargas ha donat un cop gairebé mortal a Itàlia amb el 2 a 0 als primers segons de la segona part.
  • Poc després Schar ha rematat en pròpia porta al pal i gairebé li dona als italians un gol inesperat.
  • La selecció d'Spalletti ha apretat en els minuts finals però sense profunditat ni encert.