EN DIRECTE | Sorteig de la Copa: els possibles rivals de Barça, Girona i Espanyol

Barbastre-Barça i Arandina-Madrid, regals de Reis per als humils als setzens de la Copa

El Girona jugarà contra el conjunt il·licità, de Segona, i l'Espanyol s'enfrontarà a l'equip de Bordalás
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça s'enfrontarà al Barbastre, en la tercera eliminatòria de Copa, als setzens de final. El partit serà dels últims de la ronda. Es jugarà el diumenge 7 de gener a les 9 del vespre al camp Municipal de Barbastre. 

El capità dels aragonesos, Óscar Pérez, Perso, expressava així la seva alegria: "Volíem un dels dos grans".

L'altre equip de Segona RFEF al bombo, l'Arandina, jugarà contra el Reial Madrid. Regals de Reis per a dos humils que rebran els dos grans.

De "supervivents" de la Segona RFEF només en quedaven aquests dos, l'Arandina i el Barbastre. Van ser capaços d'eliminar, contra tot pronòstic, dos equips de Primera --el Cadis i l'Almeria, respectivament-- i ara es freguen les mans. 

Girona i Espanyol també coneixen el seu rival

Per la seva banda, el líder de Primera Divisió, el Girona de Míchel, visitarà el camp de l'Elx, de Segona. Els il·licitans van eliminar l'Europa a la primera ronda del torneig del KO. El partit serà el dissabte 6 de gener, a partir de les 6 de la tarda. 

El mateix dissabte, però a les 5 de la tarda, l'Espanyol s'enfrontarà al Getafe de Bordalás a l'Stage Front Stadium

Aquestes i la resta d'eliminatòries de setzens de final, entre les quals només n'hi ha una que enfronti dos equips de Primera (Alabès-Betis), es disputaran el primer cap de setmana de gener.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut