Hansi Flick, durant la roda de premsa prèvia al València-Barça
Hansi Flick, durant la roda de premsa prèvia al València-Barça (EFE)
Barça

Hansi Flick descarta Dani Olmo per al partit de Mestalla, però no Pedri

El tècnic del Barça compareix en roda de premsa abans de l'estrena oficial de l'equip, aquest dissabte al camp del València

Redacció Esport3Actualitzat

Comença la Lliga per al Barça 2024-25. El primer partit amb Hansi Flick serà un test molt exigent: al camp del València, aquest dissabte (21.30). El tècnic alemany ha comparegut aquest divendres en sala de premsa per fer la valoració prèvia. 

Molts noms han sonat en la roda de premsa. En dos d'ells, el tècnic alemany s'ha manifestat en sentir contrari, pensant en el partit de Mestalla. De Dani Olmo, el gran fitxatge de l'estiu, l'entrenador blaugrana ha dit que encara no està a punt per al debut. En canvi, no ha descartat que Pedri pugui reaparèixer demà mateix

"Dani Olmo encara no està a punt per jugar demà. No és una opció perquè es va incorporar molt tard a la pretemporada (...).Pedri és un jugador especial que canvia i transforma totalment l'equip. Veurem com està demà. Pot ser una opció per a la segona part. Espero que així sigui."

Flick s'ha mostrat més concís pel cas de Lamine Yamal, que aquesta setmana ha vist com el seu pare havia de ser hospitalitzat després de rebre una punyalada. "Sí, pot jugar", ha dit. 

El nou tècnic barcelonista s'ha mostrat conforme amb la situació peculiar que es troba, sense saber encara si el club podrà inscriure alguns jugadors o si hi podrà haver més reforços: 

"Estic content amb els jugadors que tinc-. La resta, no ho sabem, és una incògnita. Estic molt content amb el que mostra l'equip i quan tornin els lesionats estic segur que serem un equip molt fort." 

 

 

Flick ha volgut descarregar de responsabilitat l'equip després de la pobra actuació al trofeu Joan Gamper, on el Barça va caure clarament derrotat a mans del Mònaco (0-3). 

"Dilluns l'equip estava molt cansat. Hem estat entrenant molt dur i potser el partit no venia en el millor moment. Hem aprofitat aquests dies per recuperar l'energia i espero que ho puguem demostrar demà."

Flick no vol excuses per la inestabilitat que fa que a hores d'ara no sàpiga del tot amb quins jugadors pot comptar per al duel de Mestalla: 

"En coses que no podem canviar no hi pensem. No hi ha excuses, no hi ha queixes. Les coses van així  (...). He vingut aquí en la situació que hi ha, que accepto i que no puc canviar. Ens centrem en el partit de demà. En fer un bon partit per als nostres aficionats."

 

Anar al contingut