Xavi Hernández, en roda de premsa (EFE)
Barça

Xavi: "En la línia defensiva estem molt bé"

El tècnic del Barça continua veient el got mig ple i no descarta cap títol: "la diferència a la Lliga és 'remontable'"

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça torna a la Lliga aquest diumenge (18.30) al camp del Betis. .Xavi és conscient que el Barça comença la segona volta amb un desplaçament complicat, i que a més l'afronta sense marge d'error:

"El partit és en un camp difícil, una prova important. Sabem que tenim diferència amb el Girona i el Reial Madrid però creiem que és remontable, començant per demà (...) Contra el Betis a casa, a la primera volta, vam fer un gran partit. Aquest és l'objectiu".

El tècnic blaugrana va confessar en l'última roda de premsa, després de superar l'Unionistas, que a vegades es desesperava des de la banqueta. Avui ho explicava

"Crec que estem bé en aspectes d'estratègia i a vegades em refereixo a l'última passada però hem d'entendre que tenim gent molt jove. És qüestió de temps , d'entrenar-ho i corregir-ho (...) En els últims partits hem regalat massa en defensa  i no hem aprofitat les oportunitats en atac"

 

Xavi lamenta el resultat del sorteig dels quarts de final de la Copa, que ha aparellat el Barça amb l'Athletic, a camp contrari i a partit únic: 

"San Mamés és molt complicat. És un rival que no volíem, i a més al seu camp, però ho haurem de competir".

Tot i que el Barça té un desavantatge important a la Lliga, el tècnic blaugrana no creu que s'hagi arribat al punt de sacrificar alguna competició

"No podem descartar cap títol. Anirem a per totes i a partir de febrer també la Champions. Està tot en joc. Per desgràcia ja no queda la Supercopa però ens queden tres títols i els volem competir fins al final". 

Justament, Xavi ha confessat que el fet de tenir un calendari atapeït fa que hagi de fer canvis en l'onze inicial. També ha explicat la situació d'un dels lesionats, Joao Cancelo: 

"Segurament necessitarem rotacions. Hi ha molèsties, hi ha fatiga, juguem cada tres dies i necessitarem tots els futbolistes disponibles i anar recuperant gent (...) Cancelo està complicat per demà però per la Copa sóc optimista".  

 

Xavi ha lloat el bon rendiment ofert pel juvenil Pau Cubarsí, que va debutar l'altre dia a la Copa amb 16 anys: 

"El vaig veure molt bé. Va sortir a jugar en un moment complicat i va demostrar una gran responsabilitat. Tenim moltes esperances en ell, de cara al futur i també per al present, encara que només tingui 16 anys". 

 

Anar al contingut