Xavi, en un moment de la roda de premsa d'aquest dissabte (EFE)
barça

Xavi: "Manchester és una decepció però és aigua passada"

El tècnic blaugrana recorda que "l'objectiu de la temporada és guanyar títols i ja en tenim un. Ara toca competir per guanyar la Lliga i la Copa"

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi ha advertit dels perills de l'Almeria, especialment com a locals. "A casa són molt forts i han fet molts punts" i preveu un partit de "calma i paciència" per acabar-lo guanyant. 

El tècnic blaugrana adverteix sobre el perill que suposa aquest partit entre l'eliminació de la Lliga Europa contra el Manchester United i la semifinal de Copa contra el Madrid

"La gent no pot estar pendent del partit de dijous. És la Lliga i demà són tres punts vitals per a nosaltres. Ja pensarem dilluns en la Copa. O ens agrada perdre i crec que mereixíem més però ara ens hem de centrar en la Lliga"

 

 

El tècnic terrassenc avança que Ousmane Dembélé està ultimant la seva reaparició: 

"Està molt bé. Ahir el vaig veure entrenar amb molt bones sensacions. Està relativament a prop de tornar amb el grup i depenent de les seves sensacions tornarà més tard o més aviat".

També ha explicat el pronostic d'Ansu i Araujo:

"Araujo està disponible al 100 % i Ansu va tenir una contusió en el partit. en principi és baixà per demà però esperem tenir-lo dijous"

Per dolorosa que fos l'eliminació davant el United, Xavi se centra ara en objectius encara assolibles:

"L'objectiu aquesta temporada és guanyar títols. Ja en portem un. Ara ens hem de centrar en guanyar la Lliga i la Copa. El que va passar a Manchester és una decepció gran però és aigua passada. Cal aprendre dels errors i mirar endavant. A Almeria i a la Lliga"

Què troba a faltar Lewandowski?

Sobre Lewandowski, Xavi ha negat que estigui menys participatiu en els darrers partits: 

"Penso que és justament el contrari, el que passa és que l'hem de buscar més a l'àrea que és on fa mal. Però està molt participatiu en el joc d'atac de l'equip". 

 

Xavi felicita el davanter polonès en un partit de la Lliga 2022-23

El tècnic barcelonista ha tingut bones paraules tant per Ferran Torres -"tindrà més participació-, Busquets i Sergi Roberto, aquests dos pel joc desplegat a la primera meitat a Old Trafford.

Anar al contingut