Dembélé s'ha entrenat aquets matí amb els seus companys (EFE)

Xavi Hernández revela quan tornarà Dembélé

Xavi fa un espòiler i anuncia que el cap de setmana que ve contra el Betis estarà a punt
Redacció Esport3 Actualitzat

Xavi Hernández ha anunciat en la roda de premsa prèvia al partit del Rayo el dia i hora de la tornada de Dembélé i Christensen.


Una de les imatges de l'entrenament d'aquest dimarts ha estat veure com Óscar Hernández, segon de Xavi al cos tècnic, dialogava uns minuts amb Xavi Valle, metge de la primera plantilla. Un dels temes que Xavi havia de decidir a l'hora de confeccionar la llista de convocats per viatjar a Madrid era, precisament, el possible retorn d'Ousmane Dembélé.

El futbolista francès ja acumula algunes sessions de treball amb la resta del grup i aquest dimarts no ha estat cap excepció.

Xavi, però, no vol forçar en absolut el retorn de l'extrem i reapareixerà contra el Betis diumenge a l'Spotify Camp Nou. El partit contra el Rayo, un desplaçament complicat davant un rival que pressiona moltíssim a casa, no era el millor escenari per recuperar Ousmane.

De tota manera, es tracta més d'una qüestió de prudència més que no pas que no estigui del tot recuperat per tornar a la competició.


La jornada 31, intersetmanal

El Barça viatja al camp del Rayo en partit de la jornada 31 de Lliga (dimecres, 22 h). Comença la recta final per a la consecució del títol de Lliga, cada cop més al seu abast.

 

Lamine Yamal torna a estar inclòs en la convocatòria de Xavi Hernández, en la qual encara no figura Dembélé.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut