primers plans d'ancelotti i xavi
Xavi i Ancelotti: tensió pels arbitratges
1a divisió

Xavi Hernández parla molt clar sobre els àrbitres i el Reial Madrid

L'entrenador del Barça ha posat èmfasi en les pressions que reben els àrbitres des de la televisió oficial del Madrid. "Em sorprèn que la RFEF i la Lliga ho admetin", ha dit

Redacció Esport3Actualitzat

No hi ha marxa enrere. Xavi ha pres la decisió i plegarà el 30 de juny, quan acabi la temporada. L'entrenador del Barça no amaga que l'equip no ha estat a l'altura. Entén que no hi ha cap altra solució.

"No és per les crítiques de la premsa. No és per salut mental. No s'han complert els objectius. El club necessita un canvi de direcció."

"Són dos anys i mig, i ja n'hi ha prou. El procés de ser entrenador del Barça no compensa. Provoca desgast. No es gaudeix en el dia a dia. He vist patir entrenadors aquí al Barça, tot i guanyar."

 

El Madrid "adultera la competició"

Xavi ha fet seves les paraules del president del Barça, Joan Laporta, molt crític amb les pressions que reben els àrbitres, especialment des de la televisió oficial del Reial Madrid.

"Condicionen els àrbitres, i ho fan cada setmana. No m'agrada. Adulteren la competició. Els àrbitres van condicionats. No soc el president de la RFEF i de la Lliga, però em sorprèn que ho admetin. Ho veu tot el món, fins i tot un cec. Ja ho va dir Simeone... No som tontos."


Ancelotti respon

"Soc un professional i no em vull rebaixar a aquest nivell", ha sentenciat l'entrenador del Reial Madrid respecte les paraules de Xavi, en què va assegurar que fins i tot un cec veia el que l'equip blanc feia amb els àrbitres.


El calendari, motiu de tantes lesions

Qüestionat per les moltes baixes que ha tingut l'equip en aquest tram del campionat, Xavi ha assenyalat l'exigència del calendari. De fet, l'equip no ha tingut un dia lliure des del 29 de desembre. I això ha desgastat la plantilla.

"S'han acumulat els viatges i hem tingut poc temps per descansar. Hem jugat cada tres dies, nou o 10 partits en un mes. Cap equip a Europa ha tingut aquest calendari. Aquí tenim l'explicació de les lesions. Fins i tot ens hem lesionat nosaltres sols. Tenim dues hèrnies! Hi ha hagut situacions de desgràcia. No hem pogut descansar prou per competir bé."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut