Xavi espera que l'equip reaccioni a la Champions
Barça

Xavi insisteix: "Vam ser millors que el Girona"

L'entrenador del Barça recorda que l'equip "va tenir 5 o 6 ocasions claríssimes" i veu els jugadors "empipats i amb ganes de reaccionar"

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández pensa que un canvi de competició li pot anar bé al Barça per canviar el xip després de l'ensopegada davant el Girona. El tècnic del Barça veu l'equip amb capacitat de reacció davant la situació adversa:

"De portes endins veig que estan empipats, perquè veig que és un partit que domines, que el tens a les mans i l'acabes perdent. Som millors que el Girona. Igual que el partit contra el Madrid, que l'acabes perdent i fas moltes coses per guanyar-lo. Però són errors nostres. Fallem en les àrees. No tenim contundència defensiva d'altres partits ni efectivitat davant de porta. Però l'equip té ganes de reaccionar. I en aquesta competició estem bé, classificats, amb els deures fets i amb tots els números per ser primers de grups."

De les declaracions que van tenir més ressò després del partit de diumenge, una va ser la del mateix Xavi, que va dir que el Barça actual és un equip en construcció. El tècnic de Terrassa s'ha explicat:

"Quan dic que estem en construcció és perquè hem de millorar coses. Hi ha jugadors joves, jugadors nous, i ara estem a Champions quan venim de jugar Europa League. Em refereixo al fet que l'equip ha de ser més constant per assolir els reptes. Que podem i hem de jugar millor. Ja ho vaig dir fa un temps, que crec que estem a meitat del camí per fer un Barça gran."

També ha aclarit el tècnic blaugrana els motius del canvi a la convocatòria de l'Anvers-Barça, que inicialment no incloïa alguns dels jugadors que més minuts acumulen en les últimes setmanes:

"El canvi de convocatòria ha estat per l'itinerari. Si ens quedem més dies aquí, hem considerat que era bo que vinguessin els disponibles per entrenar amb els companys. I també fa equip. Penso que és bo."

El tècnic blaugrana ha avançat que donarà oportunitats als jugadors del filial o els menys habituals. "Ara veurem l'entrenament i decidirem després, però el més normal i lògic és que fem força canvis demà", ha dit.

L'efectivitat és un tema recurrent en les últimes declaracions del tècnic barcelonista, que ha insistit en aquest extrem:

"És que vam tenir ocasions claríssimes. Potser no 31, però 5 o 6 van ser molt clares. Hem de ser més autoexigents en aquest tema. Hem deixat escapar partits per aquest fet."

Anar al contingut