Xavi, somrient, en roda de premsa
Xavi es manté "fidel al Cruyffisme" (EFE)
Barça

Xavi, optimista abans del clàssic: "La final de la Supercopa és l'escenari ideal"

El tècnic de Terrassa assegura que l'equip, tàcticament, segueix fidel al 'Cruyffisme'

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi ha admès en la roda de premsa prèvia al partit contra el Reial Madrid que l'equip està il·lusionat i motivat:

"És l'escenari ideal per a un futbolista: jugar una final contra el Reial Madrid en un clàssic; hem d'intentar fer un gran partit. Tenim l'exemple de la temporada passada: és el partit ideal que hem de fer aquest diumenge, imposar la nostra personalitat i dominar amb pilota."


També és conscient que en un clàssic, com també ha dit Ancelotti, "mai no saps què passarà."


Xavi ha explicat que Pedri està al 100% per al partit d'aquest diumenge: "podem jugar amb diferents noms, però la idea no varia. Som fidels al 'cruyffisme' [...] Raphinha m'imagino que estarà; tinc clars els noms i la idea". 

Sobre el fet que el Madrid hagi tingut un dia més de descans entre la semifinal i la final, Xavi no ha considerat que els blancs tinguin avantatge per aquest fet.

Xavi assegura que arriba més tranquil que en l'anterior edició: "L'any passat vam aconseguir dos títols i ja hem demostrat que som un projecte guanyador. Ara estem més tranquils. El Reial Madrid sempre té fam, però competirem i en gaudirem. Ho donarem tot per aixecar aquest títol".


Sergi Roberto ha coincidit amb Xavi i amb Ancelotti que en els clàssics la situació s'anivella i que la motivació és màxima

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut