Durs retrets de Xavi al relat: "El que s'està explicant és irreal"

El tècnic del Barça considera que els mitjans no li fan costat després dels últims mals resultats
Redacció Esport3 Actualitzat

En el seu moment més inestable, Xavi Hernández s'ha presentat a la roda de premsa prèvia al València-Barça amb el discurs molt clar. Tot i l'embolic intern de la setmana, amb el capítol de la convocatòria rectificada com a clímax, sent que té el suport del club, començant pel president i per Deco, malgrat alguna contradicció. El que necessita, considera, és suport extern. En concret, de la premsa, principal destinatària de les seves crítiques.

"M'estranya que al primer revolt la gent baixi del carro. Més que mai hem de creure en els jugadors; en el president Laporta, de qui em sento molt proper; en Rafa Yuste, que avui ha baixat al vestidor; en Deco, que és una persona extraordinària. Aquí sempre salten les alarmes. Si a cada sotrac passa el mateix, això no arrencarà. El club necessita estabilitat. Som els vigents campions de Lliga i de Supercopa."

Xavi retreu als mitjans que estiguin explicant un relat "irreal", idea en què ha insistit en nombroses ocasions. De cara al partit de Mestalla, no pateix per les conseqüències d'una altra ensopegada i insisteix a demanar "estabilitat".

"Si es perd o s'empata a València, més estabilitat. L'any passat va ser pitjor experiència quan ens van eliminar de la Champions i després vam acabar fent una rua. La gent ja no ho recorda. S'està generant una tensió innecessària. S'està explicant una irrealitat. Els mitjans no estan units. Estem en la carrera per guanyar quatre títols."

El retret més concret de Xavi ha estat recordar que cap periodista el va felicitar en la mala nit de Flandes. D'abaixar els braços, res de res. El de Terrassa no pensa dimitir:

"Si al final de temporada l'entrenador no ha aconseguit els resultats, segurament l'entrenador marxarà. Però seria al final de temporada. L'afició encara coreja el meu nom."

Girona i Anvers han marcat un punt d'inflexió en la temporada del Barça. Xavi prefereix pensar que serà per bé i que les dues desfetes serviran "per aprendre".

Torna De Jong a una llista tranquil·la

Després de l'embolic de la convocatòria de l'últim partit de Champions, De Jong torna a una llista en què es mantenen els joves del filial Guiu, Fort, Cubarsí i el porter Kochen:

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut