Girona

Míchel, molt crític: "El Girona està per sota del Rayo i lluny de l'any passat"

Després de tres derrotes, el tècnic reclama a l'equip fer un pas endavant

Redacció Esport3Actualitzat

Crítica sense embuts. Les tres derrotes seguides del Girona han estat un bany de realitat per a Míchel, molt crític en la prèvia del partit de demà contra el Rayo Vallecano a Montilivi. El tècnic ha semblat reptar el vestidor després de perdre contra el Barça, el PSG i el València. El discurs ha estat tan analític com punyent

"Les coses passen per alguna cosa. Si no recuperem ràpid la seguretat amb la pilota i no fem mal al rival, tinc un problema. He dit als jugadors que la gent espera l'equip de l'any passat, i ara mateix no ho som. Ara mateix, el Rayo està per sobre nostre. Demà serà un partit complicat i tothom ho ha de saber. Ara mateix som els dotzens i hem de millorar. Tinc clar que hem de passar un procés i patir, perquè fins ara no hem demostrat que som un equip de la part alta."

Míchel, que recupera Portu, afronta aquest partit sempre especial per a ell amb aquesta obsessió de millora. Creu que aquest Girona no pot caure en la possessió estèril:

"He dit als jugadors que és molt important que, quan un company té la pilota, generem triangles i suports a dreta i esquerra. Hem de generar situacions de jugar amb menys tocs i mirar a dalt, amb alta intensitat. És una màquina que ha de funcionar ara mateix. Ho hem entrenat, ho hem revisat en vídeo, i necessito que els jugadors ho tinguin clar. És molt difícil superar rivals que pressionen només a través de la passada. Ens calen més canvis de ritme i mirar cap endavant."

De l'exigència amb els seus ha passat als elogis al Rayo d'Íñigo Pérez:

"És un equipàs en tots els sentits. El d'Íñigo és l'equip que pressiona millor de tota la Lliga. Ni l'Athletic Club arriba als seus números. És difícil guanyar posicions d'atac. En defensa és el setè que menys expecting goals genera en contra. No serà fàcil tenir ocasions."

Dia d'advertiments, tot i que hi ha una dada que pot impulsar el Girona a la recuperació: amb el de demà, el Girona encetarà un tram en què serà local en sis de vuit partits. Una oportunitat que cal aprofitar. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut