Girona

Míchel troba la pedra filosofal per millorar el rendiment del Girona

El tècnic del Girona ha afirmat en la roda de premsa prèvia al partit de demà al camp del Celta que està satisfet amb com està evolucionant l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Si bé contra el València i el Barça el rendiment del Girona no va ser satisfactori, després de veure l'últim partit contra el Rayo Míchel creu que els seus homes ja han trobat el camí a seguir:

"Hem de finalitzar les jugades, si fas 12 xuts a porteria i no marques, vol dir que necessitem 20 xuts, o 25, o 30, i hem de fer-los. És la nostra preocupació, i els nostres entrenaments van en aquest sentit."

 

Respecte al cansament dels seus homes pel fet d'haver de jugar dos partits per setmana, considera que, de moment, això no està afectant el rendiment de l'equip.

"La gent arriba bé per al partit de demà, han passat quatre dies des de l'últim partit, no 3. Dimecres jugarem un altre partit, però ara per ara el més important és el de demà."

Segons Michel, tota la plantilla ha entrenat amb normalitat i cap jugador està cansat. L'expedició gironina viatjarà cap a Galícia amb una convocatòria de 24 jugadors:

 

Anar al contingut