Míchel, donant instruccions als jugadors en un entrenament recent (EFE)

Míchel: "Tinc la sensació que Aleix no sortirà"

El tècnic del Girona no deixa que els rumors de mercat el distreguin abans de rebre aquest dimecres (21.30) l'Atlètic de Madrid
Redacció Esport3

El Girona arrenca el 2024 amb una prova d'alt voltatge per tancar la primera volta de la Lliga: rebent aquest dimecres (21.30) l'Atlètic de Madrid a Montilivi

Michel ha explicat com arriba l'equip abans d'enfrontar-se amb els de Simeone, i també ha valorat altres aspectes de l'actualitaat de l'equip blanc-i-vermell:  

Míchel ha volgut començar la roda de premsa enviant un missatge d'agraïment cap a Bernardo, que ha deixat el club durant aquestes vacances.

"Ell volia continuar la seva carrera a Colòmbia i nosaltres vam pensar que no li ho podíem negar per tot el que ens ha donat".

El tècnic del Girona no ha volgut confirmar cap novetat pel que fa a la recuperació dels jugadors lesionats. El Girona tanca una espectacular primera volta amb un partit d'alta exigència, contra l'Atlètic de Madrid:

"Serà un partidàs i espero que amb bona resposta de l'afició, que età en tot moment amb nosaltres. Per a nosaltres l'Atético serà un rival difcíl però confio que demà oferirem la nostra millor versió".

 

El tècnic blanc-i-vermell també ha parlat d'un tema candent, les informacions que indiquen que el Barça vol fitxar Aleix Garcia en aquest mateix mercat d'hivern: 

"Tinc la sensació que Aleix no sortirà, però més enllà de l'equip on pogués anar em faria mal perquè el perdriem nosaltres. Nosaltres no estem al nivell del Barça però aspirem a seguir creixent i per créixer necessitem jugadors com ell"

I ha reiterat que el Girona no és ara mateix un candidat real per guanyar la Lliga, i que no estarà pendent del partit del Reial Madrid per si l'equip es pot proclamar campió d'hivern: 

"Madrid, Barça i Atlètic estan fets per guanyar la Lliga i nosaltres no (...). El títol per a nosaltres és arribar a Europa a final de temporada" 

El Girona no ha guanyat mai l'Atlètic de Madrid, però aquesta dada a Míchel no el preocupa en excés:

"Aquest any ja hem trencat altres estadístiques. Serà difícil i serà tot un repte. Demà tindrem l'oportunitat d'aconseguir aquesta primera victòria"

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut