Míchel, durant la roda de premsa a París
Míchel, durant la roda de premsa a París (Girona FC)
Lliga de Campions

Míchel: "No signo l'empat contra el PSG"

Roda de premsa del tècnic i del capità del Girona, prèvia a l'històric debut en Champions del conjunt català a París

Redacció Esport3Actualitzat

Roda de premsa històrica la que han protagonitzat Míchel i Stuani avui al Parc dels Prínceps de París, la primera compareixença abans d'un partit de Champions. Malgrat l'entitat del rival i la magnitud de l'escenari, l'entrenador del Girona ha deixat clar que, tot i ser conscient de la dificultat, no renuncia a res i no signa l'empat.

"Volem guanyar el partit. Hem de fer molt bé les coses i fer que el PSG no tingui el seu millor dia. És un equipàs que té un gran entrenador i a sobre juguen a casa. Només demano donar la nostra millor versió, tenir personalitat i caràcter. Seré feliç si som un equip reconeixible"

Assegut al costat d'Stuani, Míchel ha confirmat que l'uruguaià serà demà el capità "perquè s'ho mereix més que ningú, en un moment com aquest". El davanter s'ha mostrat orgullós de portar el braçalet contra el PSG: "És una sensació molt especial. Per tot el que he viscut i passat en aquest club, tenir la sort i el privilegi de poder gaudir un partit com aquest és increïble. Sento molt orgull, perquè és un dia somiat. Evidentment, també m'he imaginat marcant un gol o dos. Tant de bo pugui ajudar a l'equip"


Sobre el calendari, Michel ha confessat que li hauria agradat començar jugant a casa.

"Venim a competir i estic convençut que farem les coses bé. No tinc la sensació que un mal partit a París ens pugui afectar a la Lliga. Hauria preferit jugar el primer partit a casa però ha tocat aquí. Sempre quedarà París! És un moment històric. És el millor partit que podem jugar perquè som aquí per poder jugar el primer partit de la història del Girona en Champions. Ara mateix, no sento res negatiu. Tot és positiu"

Igual que havia fet Luis Enrique en la roda de premsa del PSG, Míchel ha lloat la figura de l'asturià i s'ha declarat enamorat de la seva manera de veure el futbol. 

 

Anar al contingut