Míchel, durant un entrenament recent (Europa Press)

Objectiu del Girona: repetir davant el Barça les victòries de la temporada passada

A quatre dies de l'estrena europea, l'entrenador vallecà ha volgut tocar de peus a terra i ha assegurat que el Girona es fixa sobretot en la Lliga: "És on pot seguir creixent el club"
Redacció Esport3 Actualitzat

Girona i Barça es veuen les cares aquest diumenge a Montilivi en el primer duel català de la temporada

A l'entrenament del Girona d'aquest dissabte al matí, previ a la visita del Barça, hi eren tots els jugadors, inclòs Yangel, que no va viatjar amb la seva selecció per una lesió a l'adductor esquerre. Oriol Romeu no podrà jugar per la clàusula de la por i és l'única baixa per a aquest partit, segons ha confirmat Míchel.

Pel que fa al seu rival d'aquest diumenge, el FC Barcelona, Míchel ha destacat la qualitat dels jugadors del Barça i ha destacat LewandowskiRaphinha, que està en un gran moment, i sobretot Lamine Yamal, per ell "el jugador més diferencial de tota la Lliga en l'1 contra 1".

 

A falta de quatre dies per a l'estrena europea, l'entrenador vallecà ha volgut tocar de peus a terra i ha assegurat que el Girona es fixa sobretot en la Lliga: "És on pot seguir creixent el club." 


Les victòries de la temporada passada

La temporada 2023-24 el Girona va ser capaç de guanyar el Barça en els dos partits de Lliga. Una circumstància en què l'entrenador del Girona no vol pensar ara mateix:

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut