Yangel Herrera i David López, amb molèsties, són baixa
Yangel Herrera i David López, amb molèsties, són baixa (Europa Press)
Esports

David López i Yangel Herrera, baixes d'última hora al Girona contra el Mallorca

Míchel veu com "una obligació lluitar per la Champions", l'objectiu "natural" en la posició on són ara

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona viatja al camp del Mallorca, el botxí de la Copa. Precisament els de Míchel voldran aprofitar l'eufòria de l'equip de Javier Aguirre, que s'ha plantat a la final d'aquesta competició. El Girona no podrà comptar amb David López, que va reaparèixer dilluns contra el Rayo, però que avui s'ha entrenat al marge. Té molèsties al quàdriceps.

Tampoc amb Yangel que s'ha fet mal al final de l'entrenament i té molèsties al soli. Sí que torna en la defensa Daley Blind. Avui el túnel de calbots ha estat per a Sávio i Yan Couto, convocats amb la selecció del Brasil.

Absències "importants", les de David López i Yangel Herrera, ha dit Míchel en la prèvia contra el Mallorca, però que "no condicionaran res i que no està preocupat perquè té futbolistes per suplir qualsevol jugador".

Objectiu: la Champions

Míchel Sánchez ha assegurat que, per la posició del Girona a la classificació, segon després de 26 jornades, és "una obligació lluitar per la Champions" i que ara mateix és un objectiu "natural" per a l'equip, protagonista d'una temporada "històrica" i "increïble".

En aquest sentit, ha afegit que a principi de curs "ningú" pensava que el Girona podria estar "a dalt de la classificació", per la qual cosa la pressió "no és per a ells", i ha detallat que la classificació per a la Lliga de Campions estarà en "71 o 72 punts". L'equip de Montilivi té 59 punts quan en falten 36 per disputar.

"Europa no està fet. Són 17 punts respecte al Betis, però queda molt. Queden 36 punts. Per això cal seguir guanyant. Perquè tots els equips que lluiten per Europa guanyaran partits. Cal pensar partit a partit", ha dit Míchel, abans de remarcar que si l'equip manté la seva "millor versió" jugarà a Europa

El tècnic de Vallecas considera que el Mallorca "és un equip molt difícil de guanyar perquè està molt ben treballat a nivell tàctic" i ha assegurat que per guanyar, el Girona necessitarà "imposar" el seu estil i el seu ritme.

En cas contrari "serà impossible" vèncer el Mallorca, un equip "molt directe" que té "molta profunditat per fora i arriba amb molta gent a l'àrea".

"Dominar la possessió no és dominar el partit", ha dit, abans d'argumentar que el conjunt balear és el millor equip de LaLiga en duels aeris ofensius.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut