Manolo González: "Estem convençuts que podem guanyar al Bernabéu"

L'entrenador de l'Espanyol no renuncia a donar la sorpresa en la visita al camp del Reial Madrid, tot i reconèixer que serà molt complicat poder puntuar
Redacció Esport3 Actualitzat

L'Espanyol té aquest dissabte una autèntica prova de foc a la Lliga, la visita al Santiago Bernabéu. Encadenar dues victòries en el campionat i haver sumat 7 dels últims 9 punts possibles ha donat confiança a la plantilla i al projecte de Manolo González, que afronta amb humilitat, però a la vegada amb optimisme, el partit contra el vigent campió de Lliga i d'Europa. Un matx en un escenari on els blanc-i-blaus no guanyen des de fa 28 anys:

"Com en cada partit, l'equip anirà a guanyar. Serà, però, un partit complicadíssim, igual que el de fa tres setmanes al camp de l'Atlètic de Madrid. Nosaltres creiem molt en tot el que fem i, per tant, estem convençuts que podem guanyar al Bernabéu. Per aconseguir-ho intentarem treure el millor equip possible, basant-nos en l'estat de forma dels jugadors i del que fan en els entrenaments."

Manolo González ha explicat què hauria de fer l'Espanyol aquest dissabte per intentar aturar el Madrid i una davantera amb jugadors com Mbappé, Vinicius o Rodrygo:

"Intentar no perdre pilotes fàcils, no deixar-los córrer. Controlar els moments que t'ofeguen amb una allau de joc i que això no et passi factura. Treballar molt i córrer més que el rival i tenir personalitat amb la pilota. Estar ben col·locats i fer ajudes defensives és la clau contra rivals d'aquest nivell. Però de vegades no és suficient, tot i que nosaltres estem convençuts que podem guanyar el partit.

"És molt important l'efectivitat en les dues àrees. Si arribes sis vegades i no marques, això et penalitzarà. I hem de tenir una mentalitat defensiva molt alta com a grup, si no és molt difícil treure punts contra aquesta mena de rivals."

Sobre si la visita al camp madridista significava un punt culminant en la seva carrera com a entrenador, el tècnic ha respost això:

"El punt culminant per a mi serà quan pugui estar molts anys a l'Espanyol amb l'equip a la Primera Divisió, que és on es mereix ser el club. Demà anirem a un camp especial, que té molta història, però per mi el més important és estar aquí molt de temps i que el club millori dia a dia."

Pel que fa a la plantilla espanyolista, Manolo González està pendent de l'estat físic de Calero. En funció de les sensacions del central en l'últim entrenament, serà a la convocatòria per a la visita al Bernabéu o ja per al pròxim compromís, contra el Vila-real. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut