Espanyol

Manolo González: "Vull un Espanyol amb l'etiqueta de guanyador"

El tècnic blanc-i-blau veu a l'equip endollat tot i la derrota del Bernabéu: "Estic convençut que som capaços de guanyar a qualsevol"

A Manolo González li dol encara la derrota al Santiago Bernabéu, però està convençut que pot ser una lliçó. "Aprens que pots ser competitiu contra tot un Reial Madrid i plantar-li cara, però que no et pots deixar anar".  De cara al partit contra el Vila-real d'aquest dijous (21.00), el tècnic blanc-i-blau veu l'equip preparat per sumar el tercer triomf seguit com a local

"El sentiment del vestidor ara mateix és que som capaços de guanyar a qualsevol equip. Després al camp passarà el que passi. La cara dels jugadors, el malestar que hi havia després del partit era de molt empipats i amb ganes que arribi el dijous per tornar a guanyar"  

El tècnic perico, però, remarca que cal millorar en certs aspectes:  

"És important l'efectivitat. Si arribes sis vegades i no marques, et penalitza. Hem de ser molt efectius. Hem de fer un partit perfecte i tenir un punt de mentalitat defensiva, de competir i treballar en grup".

Posats a triar una etiqueta, González té clar quina una en voldria per al seu equip

"M'agradaria que fos la d'equip guanyador. Ens posaria contents a tots. I si no pot ser, una que impliqui que la gent de l'Espanyol està orgullosa del seu equip i que se'n vagi a casa contenta"

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut