Lamine Yamal i Hansi Flick a Montjuïc (AFP7 / Europa Press)
Barça

El consell de Flick a Lamine Yamal si vol ser un "gran campió"

L'entrenador alemany pronostica un partit de nivell Champions i deixa fora, de moment, Ansu Fati de la convocatòria

Redacció Esport3Actualitzat

Míchel es desfeia en elogis a Lamine Yamal en la prèvia del derbi contra el Barça. Deia l'entrenador del Girona que era el jugador més determinant en l'1 contra 1. Flick ha posat un "però" en la progressió del jugador de Mataró i li ha brindat un consell si vol ser un "gran campió".

"Lamine està a un gran nivell però a la seva edat encara ha de millorar i ha de fer-ho. És molt bonic veure cada dia com s'entrena, però ha de seguir entrenant fort perquè els campions no descansen mai."

 

Rival de Champions

Lluny queda aquell 7-0 contra el Valladolid, l'última victòria dels blaugranes abans de l'aturada de seleccions. Els de Hansi Flick tenen el derbi contra el Girona com a proper repte davant d'un "rival de Champions". "La temporada passada el Girona em va impressionar", ha dit l'entrenador alemany.

"Serà molt complicat perquè el Girona juga molt bé a futbol. És un partit de nivell Champions. Però estem molt confiats i tenim molta qualitat. Hem de jugar al 100%."

"Si el Barça té la pilota", Flick considera que tenen opcions per guanyar el partit.

Ansu ha d'esperar

Aquesta és la convocatòria per al partit a Montilivi, sense el retorn esperat d'Ansu Fati. Ha entrat el jove jugador Guille Fernández.

"Hem d'esperar amb l'Ansu, però ens concentrem en el partit de dijous", ha dit Flick sobre el retorn del 10 blaugrana, que s'augura per al partit de Champions contra el Mònaco.

També s'ha referit a la reincorporació de Gavi als entrenaments: "Torna a jugar, està content."

Sobre l'exgironí Eric Garcia, ha dit que pot ser una opció de titular. 

 

ARXIVAT A:
Lamine YamalHansi Flick
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut