Flick somriu en un entrenament d'aquesta setmana amb el Barça (@FCBarcelona)

Flick: "Confiem molt en l'Iñaki, però hem de mirar opcions"

El tècnic del Barça elogia el porter suplent del Barça però alerta de la joventut de la resta de porters del planter
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Hansi Flick

Flick ja està considerant la nova situació a la plantilla després de la lesió de Ter Stegen. Després del partit contra el Vila-real, no volia sentir a parlar d'alternatives. Un cop paït el mal tràngol, Flick ha valorat la situació en la prèvia contra el Getafe: aposta per Iñaki Peña, però admet que s'han de mirar opcions per reforçar aquesta posició.

Flick s'ha referit a la joventut dels porters del planter. "Els jugadors que hi ha al darrere són molts joves", ha dit l'alemany. "Precisament, la novetat a l'entrenament d'aquest dimarts ha estat la presència del porter del juvenil Aron Yaakobishvili. Les altres dues figures són Ander Astralaga i Diego Kochen. Aquest últim està lesionat.

En aquest sentit, Mundo Deportivo informa que després de la roda de premsa, Flick ha mantingut una reunió amb Deco per valorar les opcions del club per cobrir la baixa del capità. A la trobada també hi eren Bojan Krkic i Enrc Masip, membres de la comissió esportiva, i José Ramón de la Fuente, l'entrenador de porters de l'equip.   

Flick assegura que "no tenen pressió". "Hem de veure què passa, en parlarem més tard". Però "confien molt en l'Iñaki, perquè és molt professionat, està centrat i preparat".

Sobre si hauria de descansar Lamine Yamal contra el Getafe, Flick considera que es troba bé i no és necessari. I sobre el seu nivell, "si encara no és el millor jugador del món, ho serà".

Flick s'ha referit a les dures entrades al final del partit a la Ceràmica: "És bo que ens cuidem de tots els jugadors. Éls àrbbitres ho estan fent bé, van treuen targeta groga directa en aquest cas. Volem cuidar el jugador perquè és increïble amb la pilota."

L'atac de tos

La roda de premsa ha estat accidentada. S'ha hagut d'aturar per un atac de tos de l'entrenador alemany. Aquest ha estat el moment:

ARXIVAT A:
Hansi Flick
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut