Hansi Flick durant la roda de premsa prèvia a l'estrena a la Champions
Hansi Flick durant la roda de premsa prèvia a l'estrena a la Champions (EFE)
Lliga de Campions

Hansi Flick no s'amaga a la Champions: "El Barça és gran i hem de guanyar títols"

L'entrenador alemany s'ha mostrat optimista en l'estrena europea del Barça contra el Mònaco, l'equip que va guanyar aquest estiu el Gamper amb una golejada

Redacció Esport3Actualitzat

El nou Barça de Flick s'estrena a la Lliga de Campions en un partit que servirà de revenja de la dura derrota al trofeu Joan Gamper. Un partit que per al tècnic alemany no serveix de referència. I és que els blaugranes visiten el Mònaco després de mostrar un gran estat de forma a la Lliga, malgrat que no comptaran amb el migcampista Dani Olmo

"Sempre és difícil trobar-li un substitut, perquè el Dani amb la seva qualitat amb la pilota sempre pot generar ocasions, fa gols, assistències... Ens dona molta confiança. Hem d'acceptar que no el tindrem i jugarà un altre al seu lloc. Espero que puguem jugar al mateix nivell."

Retorn d'Ansu Fati

 "Hem anat a poc a poc amb els jugadors lesionats. Ansu ho ha fet bé, estem molt contents de tenir-lo perquè ens aporta altres opcions a l'atac."

"Està preparat per jugar, ja ho veurem, potser 45 minuts... Penso en una posició, però no ho diré. Ho veurem demà quan estigui a la gespa. Ell disfruta jugant i fent gols als entrenaments."


Opcions del Barça a la Champions

"El passat no m'importa, ja és passat. L'equip ara ho està fent molt bé a la Lliga i el més important és que tinguem confiança i entrar concentrats als partits i a la competició. Podem estar orgullosos del que hem fet fins ara."

"Un club com el Barça és gran i hem de guanyar títols. La Champions és la millor competció que podem disputar i hem d'estar al millor nivell per jugar contra els millors equips. Si no jugues al 100% no tens cap possibilitat de guanyar la Champions."

Revenja contra el Mònaco?

"No es pot comparar el partit del Gamper amb aquest. Tenim altres jugadors al camp, més partits i més dies de competició. Els jugadors saben el que han de fer i el que espero d'ells. Som clars amb el que volem fer."

"Conec Adi Hütter molt bé, està fent molt bona feina. He pogut veure el darrer partit. Només han rebut un gol. La defensa funciona molt bé i unida. Per nosaltres és un gran repte."

Anar al contingut