Hansi Flick, durant un entrenament (FCB)
Hansi Flick, durant un entrenament (FCB)
Barça

Hansi Flick dona per tancada la plantilla, amb Eric Garcia inclòs

L'entrenador del Barça ha analitzat l'actualitat el dia abans de rebre el Valladolid

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick ha confirmat que treballarà amb els mateixos jugadors que té disponibles a la plantilla, com a mínim, fins a l'inici del mercat d'hivern. Entre ells hi haurà Eric Garcia, sobre qui ha confirmat que "seguirà" i no viurà cap moviment d'última hora, tipus el retorn a Girona sobre el qual s'havia especulat. Ha assenyalat que és molt possible que hagi d'assumir moltes vegades el rol de mig centre. El tècnic enyorarà Marc Bernal en les convocatòries d'aquesta temporada, però pensa que es poden trobar alternatives:

"He firmat per a ser l'entrenador aquí i sé el que tenim. Jo estic content amb l'equip. Contra el Rayo ho vam fer molt bé. A Bernal el trobarem molt a faltar. És sorprenent com ha après a jugar amb el nostre sistema. El que ha fet és increïble i ara l'hem de substituir amb l'equip que tenim".

Sobre el possible fitxatge del central Jonathan Tah, del Bayer Leverkusen, s'ha mostrat resignat perquè "hi ha molts rumors en el món del futbol". Si hagués arribat algun nou jugador hauria estat "content", però té clar que la seva funció és treure el millor de la plantilla que hi hagi:

"Demà tindrem un onze i cinc canvis. No és una cosa complicada. El tema és saber de quins jugadors disposo, i demà en tindrem 18."

Sobre el Barça-Valladolid d'aquest dissabte a l'estadi Olímpic Lluís Companys (17.00), Flick es veu amb cor de seguir amb la bona ratxa de l'inici de temporada, que ha portat el Barça a ser líder en solitari i a tenir quatre punts d'avantatge sobre el Reial Madrid:

"Sempre és millor guanyar. De moment ho hem fet bé en els tres primers partits. El Valladolid és un bon equip i defensa bé, però sabem com atacar."

Està encantat amb el rendiment dels seus jugadors fins ara i està convençut que encara milloraran:

"M'encanten els jugadors que tinc. Són molt professionals. Admiro aquest equip. Em sento molt orgullós de la reacció de l'equip amb en Marc Bernal. Només pots guanyar si tens aquesta mentalitat com a grup. Estem units. Tot el que passi ho afrontarem bé."

De fet, l'únic punt a millorar, per Flick, és la intensitat just després dels xiulets inicials:

"És molt important que l'equip estigui molt ficat en el partit des del principi. No podem esperar 10 minuts. Després tenim molta confiança en les segones parts."

Anar al contingut