Hansi Flick, durant l'entrenament d'aquest divendres (EFE)
Barça

Hansi Flick no es mulla sobre la presència de Dani Olmo contra l'Athletic

"És un jugador fantàstic i espero poder comptar amb ell com més aviat millor. Espero que sigui demà"

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick ha començat parlant d'Ilkay Gündogan, poc després que es fes oficial que tornava al Manchester City:

"Vam tenir un debat molt honest i jo era conscient que ens volia ajudar (...) Només en puc dir coses bones, d'ell; ha estat un jugador fantàstic per al Barça i també per a la selecció, quan l'he dirigit".

Tot i les dificultats per inscriure Dani Olmo, el tècnic blaugrana espera poder comptar amb ell ja aquest dissabte:

"M'agrada molt el que veig aquesta setmana en relació amb el Dani. És un jugador que marca diferències. Està a punt per jugar, és fantàstic tenir-lo a l'equip i espero que sigui com més aviat millor. Espero que sigui demà"

També compta amb Fermín López, l'últim jugador que s'ha incorporat a la disciplina blaugrana, després d'encadenar Eurocopa i Jocs Olímpics:

"La impressió que tenim d'aquesta setmana és que està a punt per donar un cop de mà. Crec que era important després dels dos tornejos que li donéssim un descans"

Qui no apunta a titular contra el València és Andreas Christensen, que s'ha entrenat al marge amb molèsties:

"És clar que he parlat amb ell. Ha tingut algun problema i, per tant, s'ha entrenat individualment. Sap en quina posició es troba, l'any passat va jugar molts minuts i va tenir problemes i ens n'hem d'ocupar. És un jugador fantàstic, però m'interessa tenir-lo al cent per cent i no al vuitanta per cent".

A Flick li ha fet gràcia la comparació de Casadó amb Kimmich

"Des del punt de vista físic seria comparable, sens dubte. Vaig veure partits del Barça B de la temporada passada i està fent molt bona feina. En aquest club es fa molt bona feina amb els equips inferiors".

El tècnic alemany no ha volgut especular sobre si encara li falten jugadors per completar la plantilla:

"Sempre em centro en la plantilla que tinc, en treballar sobre el que puc canviar amb el que tinc: un bon equip, de qualitat. I amb aquest equip intentarem guanyar el partit de demà."

Flick no ha volgut parlar gaire de Nico Williams, pretès durant setmanes pel Barça, argumentant que ell només vol parlar dels seus jugadors, però sí que ha expressat la confiança que Jules Kounde el sabrà frenar. També s'ha mostrat molt impressionat amb el rendiment de Lamine Yamal:  

"El que he vist als entrenaments és increïble. Per nosaltres és important mantenir la possessió de pilota, i en aquest sentit jugadors com Lamine ens ajuden enormement".

La roda de premsa sencera: 

 

 

 

Anar al contingut