Flick durant la roda de premsa (EFE)
Barça

EN DIRECTE | Flick: "No ens preparem per batre rècords, el que volem és guanyar"

Segueix la roda de premsa del tècnic blaugrana, prèvia a la visita del Barça a Pamplona

Redacció Esport3Actualitzat

Segueix la roda de premsa de Flick (13.00)

L'entrenador del Barcelona, Hansi Flick, ha comparegut davant dels periodistes, en la prèvia del partit de Lliga que disputarà contra l'Osasuna (21:00) a Pamplona, on els blaugranes busquen seguir sumant de tres en tres, per mantenir o ampliar la distància amb els seus perseguidors, que s'enfronten en la Lliga. Un triomf blaugrana al Sadar suposaria un nou rècord, de vuit victòries consecutives en un inici de campionat. El tècnic alemany, però ha recordat que la seva motivació passa, només, per guanyar el partit.

Sempre és bon guanyar, no ens preparem per batre rècords. Però ells, de 12 punts a casa, n'han guanyat 11. L'ambient serà molt bo, als jugadors els agrada.

En l'entrenament d'aquest divendres, tant Raphinha com Marc Casadó s'han entrenat al marge. Tot i això, Flick ha explicat que forma part del treball individualitzat que fan els jugadors per recuperar-se de les seves diverses molèsties. Tanmateix, ha assegurat que dissabte donarà descans a alguns dels seus homes.

Farem algunes rotacions, però també necessitem els jugadors més experimentats, com Raphinha o Lewandowski. És important que estiguin amb nosaltres. En qualsevol cas, estem preparats.

 

ARXIVAT A:
Hansi Flick
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut