Barça

L'emocionat comiat de Sergi Roberto acompanyat per la vella guàrdia blaugrana: Xavi, Puyol i Piqué

Tres excapitans, predecessors de Sergi Roberto, han volgut homenatjar-lo amb la seva presència: Carles Puyol, Gerard Piqué i Xavi Hernández, el seu últim entrenador i valedor per continuar al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Després de divuit anys al Barça, equip en què ha jugat 373 partits i ha guanyat 25 títols, Sergi Roberto s'ha acomiadat del club en una roda de premsa en què ha estat acompanyat de la seva família, companys i amics, i un emocionat president Joan Laporta.

Sergi Roberto diu adeu després d'una vida com a blaugrana. L'últim capità blaugrana, que no ha renovat el contracte que expirava el 30 de juny passat i que, per tant, passa a ser agent lliure, ha estat homenatjat a l'Auditori 1899, tal com es mereix un futbolista que ha estat 18 anys a l'entitat, des que va fitxar pel Barça amb 14 anys, sent cadet B. Se'n va amb 32.

Els comiats sempre porten les emocions a flor de pell, i avui no ha estat una excepció. Sergi Roberto s'ha emocionat fins a plorar recordant els seus 18 anys al Barça, especialment quan ha parlat dels seus companys i fonts d'inspiració:

Puyol, Piqué i Xavi, la vella guàrdia ha acompanyat Sergi Roberto en el seu adeu (EFE)

Tres excapitans, predecessors seus, han volgut homenatjar-lo amb la seva presència: Carles Puyol, Gerard Piqué i Xavi Hernández, que reapareixia després del seu comiat com a tècnic blaugrana:

El president blaugrana ha tingut paraules afectuoses per al de Reus:

 

De Reus a Barcelona

Sergi Roberto ha jugat onze temporades al primer equip del Barça, amb més de 370 partits disputats. Amb la samarreta blaugrana ha marcat dinou gols; un dels més recordats és el que va fer en la històrica remuntada contra el PSG a la Champions, que va culminar amb el sisè gol que va donar la classificació als de Luis Enrique.

Format a la Masia, els dos últims cursos ha tingut menys protagonisme, amb 24 participacions la temporada 23/24 (3 gols i 3 assistències). En la 22/23 va disputar 33 partits, amb una participació ofensiva de 4 gols i 4 assistències.


Quin serà el seu destí?

Hi ha diversos clubs interessats a fitxar el català que podrien oferir una fitxa més elevada gràcies al fet que el jugador hi arribaria lliure. Diversos equips espanyols s'hi han interessat, com el Sevilla o el València. Fins i tot s'ha parlat d'una possible arribada a Girona. L'Ajax d'Amsterdam, però, és el que més insisteix a incorporar-lo, i no sembla forassenyat pensar que Sergi Roberto podria acabar en terres neerlandeses.

Els traspassos entre el Barça i l'Ajax són dels més recurrents en les últimes dècades. Fins a 22 jugadors han jugat tant a Barcelona com a Amsterdam, alguns d'ells tan coneguts com Luis Suárez, Johan Cruyff, Ronald Koeman, Michael Laudrup, Bojan Krkic o Frenkie de Jong.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut