Barça

Mariona Caldentey s'acomiada del Barça amb clatellada a la Lliga F

La mallorquina s'ha acomiadat del Barça en la seva plenitud futbolística després de deu anys al club

Redacció Esport3Actualitzat

Mariona Caldentey ha dit adeu al Barça en una roda de premsa que ha acabat amb tota la premsa dreta per ovacionar-la. Ha estat un homenatge sentit per a la futbolista, que, molt emocionada, ha rebut tot l'escalf de les seves companyes i dels mitjans.

La ja exblaugrana ha donat les gràcies a la seva família --ha recordat especialment la figura del seu pare-- i a les seves companyes del Barça. Han estat moments molt emotius de la compareixença.

Mariona ha tingut paraules d'agraïment per al Barça:

"Els meus primers records futbolístics van ser del Barcelona. La samarreta, les botes de Ronaldinho, records al Camp Nou… El Barcelona és la meva vida i m'ha canviat la vida."

"Ha estat una decisió molt complicada. Aquí soc molt feliç i gaudeixo cada dia del futbol. I tenia la sensació que necessitava reptes nous."

 

Mariona Caldentey amb les seves companyes i els títols d'aquesta temporada
Mariona Caldentey amb les seves companyes i els títols d'aquesta temporada. (Foto: EUROPA PRESS)

En referència als motius del seu adeu al club de la seva vida, ha donat a conèixer les seves motivacions:

"Ho he guanyat tot aquí i ara vull intentar guanyar en un altre lloc. Sortir de la meva zona de confort."

"Hi ha altres lligues que veus i et venen ganes de jugar-hi. La carrera d'una futbolista és curta i passa ràpid. He decidit que és moment de provar un repte nou."

La futbolista, a qui han estat a prop de caure les llàgrimes durant tot el seu discurs inicial, ha acabat de trencar-se quan tota la premsa s'ha aixecat per aplaudir les seves paraules:

Mariona ha acabat la seva compareixença amb dures paraules cap a la Lliga F:

"El nombre d'equips és excessiu, i això fa que el calendari i el nombre de partits no sigui sa per a les jugadores. I a partir d'aquí cal millorar les estructures i els camps on a vegades juguem. Són molts temes que han sortit ja altres vegades i que en algun moment s'haurien de canviar, perquè la Lliga F no tingui només el nom de professional, sinó que també sigui realment professional."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut