1a Divisió

Dos penals amb polèmica salven el Reial Madrid davant la Reial Societat (0-2)

Els donostiarres topen tres cops amb el pal i Vinícius desafia la grada d'Anoeta amb la celebració del seu gol

Redacció Esport3Actualitzat

La Reial Societat ho ha fet tot per guanyar el partit a casa contra el Reial Madrid (0-2). S'ha topat fins a tres cops amb els pals, davant d'un Madrid que ho intentava mitjançant incursions solitàries de Mbappé. Ancelotti veia, a més, com perdia un jugador més per lesió, Brahim, per qui l'entrenador italià havia apostat d'inici en el lloc de Rodrygo.

Però unes mans de Sergio Gómez dins l'àrea al minut 57 ho han precipitat tot.

Vinícius ha transformat el penal i ho ha celebrat desafiant la grada d'Anoeta, amb el dit als llavis fent callar el públic i agafant-se l'escut.

Però lluny de fer-se petita, la Reial Societat ha continuat el seu setge particular. Al minut 70 l'ha tinguda Nayef Aguerd després d'una rematada de cap que ha fregat el travesser.

Però el VAR ha aparegut de nou per revisar una trepitjada dins de l'àrea a Vinícius. Martínez Munuera ha assenyalat penal per falta d'Aramburu i Mbappé no ha fallat per transformar-lo al minut 75.

Els últims 10 minuts el Madrid ha premut l'accelerador i ha pogut ampliar l'avantatge. Ara, els blancs ja tenen 11 punts i són a només 1 del Barça, que té un partit menys. 

El penal polèmic

L'entrenador de la Reial Societat ha estat el primer a protestar pel segon penal assenyalat.


El Gol a Gol d'Esport3 ha debatut amb l'àrbitre Estrada Fernández el polèmic penal:

Així ha estat l'àudio del VAR que ha publicat la RFEF:

 

El minut a minut: 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut