Girona

El Girona continua intractable després d'empatar amb la Reial Societat (2-2)

Els gironins igualen un 0-2 en el primer temps i mantenen l'empat en una segona part molt disputada. Yan Couto i Stuani han estat els golejadors del partit per part del conjunt de Míchel

• El Girona ha sortit amb quatre novetats a l'onze al Reale Arena: David López, Javi Hernández, Yan Couto i Stuani.
  • La Reial Societat ha donat un avís en el primer minut, amb un pal d'Aihen Muñoz.
  • Roro ha comès penal just després a Take i Oyarzábal als cinc minuts ha marcat el primer gol.
  • Els gironins han començat sotmesos pels locals. David López, en última instància i des del terra, ha evitat el gol de Sorloth.
  • Als 24, David Silva ha rematat al segon pal una excel·lent centrada de Take per fer el segon gol.
  • Passada la primera mitja hora, el Girona ha despertat. Yan Couto ha escurçat distàncies amb un xut que ha desviat lleugerament Aihen.
Yan Couto celebra el 2-1
Yan Couto celebra el 2-1 (EFE)
  • Tsyhankov ha pogut fer el segon amb un potentíssim xut que ha hagut de desviar amb una bona mà Remiro.
  • A l'afegit del primer temps ha aparegut Stuani. L'uruguaià ha rematat amb l'espatlla una falta penjada per Roro.
  • Gazzaniga ha estat protagonista a la segona part. El porter del Girona ha evitat una arribada de Silva.
  • El porter del conjunt gironí també ha estat ràpid en atrapar una pilota enverinada, a un xut de Take. I amb la cama dreta, ha evitat el gol d'Aihen.
  • La Reial Societat ha tingut un travesser, amb una rematada de cap de Carlos Ferández.
  • En el 86, Oriol Romeu ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat per primer cop en la seva carrera com a professional.
  • El Girona ha sumat 10 punts dels últims 12 possibles i continua en posicions nobles.