El Madrid tira d'efectivitat per superar un valent Stuttgart (3-1)

El conjunt de Carlo Ancelotti no ha fet el seu millor partit, però els blancs han estat capaços d'imposar-se davant un Stuttgart combatiu
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Reial Madrid

El Reial Madrid s'ha estrenat en el nou format de Champions League al Santiago Bernabéu. El conjunt de Carlo Ancelotti ha començat amb victòria la defensa del títol de campió. No ho han tingut fàcil davant un Stuttgart que ha posat les coses molt complicades als blancs. En una primera part sense gols, el conjunt alemany ha tingut oportunitats per inaugurar el marcador.

Però ha estat Kylian Mbappé l'encarregat de fer el primer del partit. Ha estat a la primera acció de la segona meitat, després d'una errada defensiva que ha aprofitat el Reial Madrid. Deniz Undav ha posat la por al cos dels madridistes amb un gol a la sortida d'un córner al minut 67, però Rüdiger s'ha encarregat de tornar la tranquil·litat al Bernabéu amb un gol de cap al 83.

Endrick ha posat la cirereta al pastís amb un gol amb l'esquerra en l'últim minut del partit per sentenciar el duel.

Primera part sense gols

• L'Stuttgart ha entrat millor en el partit i als 8 minuts hauria pogut estrenar el marcador quan Enzo Millot, tot sol davant Courtois, ha xutat massa creuat.
  • El porter belga del Madrid ha estat salvador en el primer quart d'hora evitant dos gols cantats a xuts de Leweling i Millot.
  • Amb el pas dels minuts, l'Stuttgart s'ha anat apagant i el Madrid ha passat a dominar el joc. Mbappé hauria pogut marcar als 25 minuts, però Nübel s'ha lluït refusant el seu xut.
  • La millor ocasió de la primera part l'ha tingut l'equip alemany, amb un xut d'Undav que, després de tocar en Carvajal, s'ha estavellat al travesser de la porteria madridista.
  • El VAR ha rectificat un penal que havia xiulat Umut Meler per una falta inexistent de Mittelstadt sobre Rüdiger.

Tota l'emoció, a la represa

• El Madrid només ha necessitat 20 segons de la segona part per fer l'un a zero. Contraatac de Rodrigo amb la defensa de l'Stuttgart descol·locada i passada a Mbappé, que marca a porteria buida.
  • Amb l'Stuttgart tocat, Vinícius hauria pogut acabar d'enfonsar els alemanys amb un xut des de la frontal que s'ha estavellat al travesser.
  • Quan més tranquil estava el Madrid, en un córner l'Stuttgart ha empatat. Deniz Undav, de cap i lliure de marcatge, ha fet l'1-1 al minut 67.
  • També de córner, Rüdiger ha fet el gol de la victòria madridista. El central alemany ha guanyat per alt una pilota centrada per Modric, en el minut 82.
  • En temps afegit, l'àrbitre ha passat per alt una clara empenta de Rüdiger a El Bilal.
  • I en el 95 ha arribat el 3 a 1, en un contraatac conduït i acabat per Endrick amb un xut des de fora l'àrea.