Sergio Herrera, saludant l'afició del Madrid després d'aturar el penal (Europa Press)
futbol

L'excèntric porter parapenals d'Osasuna torna a fer de les seves al Bernabéu

El porter de l'equip navarrès ha aplaudit de manera irònica els aficionats blancs després d'aturar la pena màxima a Joselu

Minut 84 de partit. El Reial Madrid està golejant amb comoditat l'Osasuna per 4 a 0. Un xut de Kroos impacta a les mans de Moncayola i l'àrbitre acaba xiulant penal. Joselu es disposa a llençar el penal que pot suposar el cinquè gol blanc. El davanter decideix llençar la pena màxima pel mig, fent que Sergio Herrera no es mogui i aturi el llançament. Tot seguit, s'ha girat cap a la grada i amb to de sorna ha començat a aplaudir i a riure. El Bernabéu s'ha encès.

Poc després, el porter de l'equip d'Arrasate ha demanat perdó pels seus gestos, fent que els xiulets contra ell baixessin de decibels.

Els blancs han superat amb comoditat l'Osasuna i, per primera vegada aquesta temporada, han marcat quatre gols per aconseguir una victòria. L'anglès Bellingham torna a fer un doblet per confirmar el liderat del Madrid i ja suma 10 gols. Vinícius i Joselu han completat la golejada.

El punt de penal, un punt feble del Madrid

La realitat és que l'excèntric porter d'Osasuna és una màquina d'aturar penals al Madrid. El Madrid ha fallat els darrers 4 penals contra Sergio Herrera.

Joselu, demanant perdó per fallar el penal (Europa Press)
Joselu demanant perdó per fallar el penal (Europa Press)

De fet, els problemes dels blancs des del punt de penal ja són preocupants. Des del 2022, han fallat 9 dels 24 penals que han xutat. Des de llavors tenen un 37% d'errada des del punt de penal.

"Balla Vini, balla"

Una altra de les imatges del partit l'ha deixat Vinícius Júnior quan al minut 70 ha fet el tercer gol del seu equip i ho ha celebrat fent un ball amb Eduardo Camavinga. Tots dos jugadors ja tenien la coreografia pactada, ja que han mimetitzat moviments de mans, maluc i cames. Els aficionats del Bernabéu han aplaudit una litúrgia que quan el brasiler la duu a terme lluny de l'estadi de Chamartín, pugen els decibels.