Champions

Un pèssim Madrid sobreviu a un Leipzig sense punteria (1-1)

Els d'Ancelotti, desapareguts, se salven pels errors en la rematada d'Openda i Olmo i passen a quarts

Oriol VidalActualitzat

Caos total del Madrid, però a quarts. El conjunt d'Ancelotti ha firmat una actuació paupèrrima contra el Leipzig, però la falta de punteria dels alemanys els ha salvat fins i tot de l'eliminació. Openda, especialment negat tot el partit, i Dani Olmo, que ha enviat una pilota al pal en el 91, han indultat un Madrid extraviat i sense cap control.

  • Els xiulets i els nervis del Bernabéu ja s'han fet notar en el primer temps. El Leipzig de Marco Rose ha emmudit el coliseu blanc diversos cops, però Openda no ha sabut culminar la feina de Xavi Simons o Dani Olmo. Al primer quart d'hora ha desaprofitat dos atacs fulminants sense trobar porteria... i just abans del descans ha tornat a xutar fora quan ho tenia tot a favor. Els blancs vivien un insomni permanent.
EN DIRECTE | Reial Madrid-Leipzig
Openda lamenta una ocasió fallada (Reuters)
  • Amb tot, el conjunt merengue ha estat més aviat flam, i Orbán ha empatat dos minuts després, a centrada fantàstica de Raum. El pànic s'ha instal·lat al feu blanc, però tot i les ocasions d'Orbán i fins i tot un travesser d'Olmo en el 91, els madridistes s'han salvat gràcies al gol de Brahim a l'anada.

 

El minut a minut:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut