El Madrid, a la final de la Supercopa amb un festival ofensiu davant l'Atlètic (5-3)

El Reial Madrid buscarà la tretzena Supercopa després d'un derbi trepidant

Un gol en pròpia porta de Stefan Savic al minut 116 i el colofó ​​final de Brahim Díaz a la segona part de la pròrroga de semifinals de la Supercopa d'Espanya han donat el triomf i el pas a la final al Reial Madrid contra l'Atlètic de Madrid (5-3).

• Ancelotti es decanta finalment per Kepa en detriment de Lunin, i Modric entra en l'onze per  Kroos. Simeone aposta per Savic i deixa Witsel a la banqueta.
  • Primera ocasió en una rosca de Samuel Lino que salva Kepa amb una gran aturada en el minut 5 de partit.
  • Gol de l'Atlètic de Madrid. En el córner posterior Mario Hermoso remata sense problemes creuant la pilota lluny de l'abast de Kepa. S'avancen els de Simeone en el minut 7 (1-0).
  • Empata el Madrid en el minut 20 (1-1). Rüdiger, amb el cap, també a la sortida d'un córner, s'anticipa a Savic i supera Oblak.
  • Remunta el Reial Madrid en el minut 29. Carvajal posa la pilota a l'interior de l'àrea i Mendy desvia la pilota amb la punta de la bota per superar Oblak, (2-1)
  • Empata Griezmann. Golàs del francès després de fer una gran jugada ha rematat amb la cama dreta i ha superat Kepa en el minut 37. Amb aquest gol es converteix en el màxim golejador històric de l'Atlètic de Madrid (2-2).
  • Gran ocasió de Rodrygo en el minut 42 que salva Oblak "in extremis" quan ja estava a terra.
  • Primera ocasió de la segona part per a l'Atlètic. Rematada de Samuel Lino que surt fora per ben poc en el minut 54 de partit.
  • Quina gran aturada d'Oblak. Vinicius treu una falta molt de pressa i la rematada a boca de canó de Carvajal la treu Oblak de manera inversemblant en el minut 71.
  • Marca l'Atlètic, gol de Kepa en pròpia porteria en el minut 78. Centrada de Rodrigo Riquelme, Morata salta davant de Kepa i el porter és qui acaba marcant en la seva porteria. 2-3.
  • Empata el Reial Madrid. Fins a quatre rematades han fet els blans abans de marcar. A la quarta, Carvajal, ha batut Oblak per establir l'empat a 3 en el minut 85.
  • Acaba la primera part de la pròrroga sense novetats en el marcador. Continua l'empat a 3.
  • Marca el 4 a 3 el Reial Madrid en el minut 115 de partit. Centrada de Carvajal, no hi arriba Joselu i Savic, en pròpia porteria, marcar el gol que els hi dona, de moment el passi a la final de la Supercopa.
  • Griezmann ha tingut l'empat a les seves botes, però la seva rematada surt fora per molt poc.
  • Brahim marca el 5 a 3. Amb Oblak pujant a rematar un córner i fora de la porteria, ràpida contra del Madrid que defineix Brahim a porteria buida.