Brutal agressió d'Endrick sense vermella que fa esclatar l'entrenador de l'Alabès

Al final del partit (3-2) Luis García Plaza ha retret a Ancelotti el comportament del jove jugador brasiler
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Reial Madrid

Nit antiesportiva al Santiago Bernabéu. La quarta victòria del Reial Madrid a la Lliga jugant com a local, davant un Alabès que ha reaccionat tard i s'ha quedat a un gol d'empatar (3-2), ha quedat enterbolida per l'actuació d'alguns dels seus jugadors més mediàtics.

Preocupants són els rampells que demostra massa sovint l'internacional brasiler Endrick. El jove de 18 anys ha entrat a 20 minuts del final amb 3-0 al marcador --gols de Lucas, Mbappé i Rodrygo-- i tot de cara. Però en comptes de gaudir del futbol, l'ex del Palmeiras sortirà a tots els resums per agredir Santiago Mouriño amb una puntada de peu sense pilota, directe a l'entrecuix de l'uruguaià.

Una acció sancionada només amb groga, sense intervenció del VAR, però mereixedora de vermella directa, a criteri del tècnic visitant Luis García Plaza: "Han d'expulsar a aquest jugador. És vermella. Va amb la intenció de pegar".

Només acabar el matx, l'entrenador dels alabesos ha anat a buscar Carlo Ancelotti per retreure-li el comportament d'Endrick. També se l'ha vist disconforme amb els suplents del conjunt blanc, que s'han dedicat a provocar la banqueta basca en els compassos finals de partit.

Segona vermella perdonada

Encara devia tenir al cap la rialla grotesca de Vinícius quan ha vist que el cartell del temps afegit marcava 6 minuts.

Segona expulsió perdonada a un conjunt madridista que en la propera jornada afronta el derbi del Metropolitano. Hostil Bernabéu en un inici de temporada en què el Madrid de Mbappé segueix ben lluny de fer el partit perfecte.