El Barça reacciona tard i sucumbeix en la festa de Vallecas (2-1)

El líder ha encaixat la tercera derrota de la Lliga. El gol de Lewandowski, en el minut 83, només ha maquillat el resultat

• Un Barça inofensiu ha caigut rendit davant del Rayo (2-1) i ha encaixat la tercera derrota de la Lliga. No ha pogut ampliar la diferència al capdavant de la Lliga i es manté amb 11 punts d'avantatge sobre el Madrid.
  • Álvaro García i Fran García han estat els golejadors del conjunt de Vallecas. Per part del Barça, Lewandowski ha pogut reduir distàncies en el minut 83.
  • Ter Stegen, capità per l'absència de Busquets, ha estat vital per evitar el primer del Rayo, després d'una pèrdua de Pedri. Ha salvat un xut a boca de canó de Camello.
Álvaro García celebra el primer del Rayo (EFE)
  • No ha pogut fer res, més tard, amb el xut creuat d'Álvaro García. El Rayo s'ha avançat en el minut 19.
  • Gil Manzano ha anul·lat un gol a Lewandowski per fora de joc, abans del descans. El polonès ha rebut la passada de Pedri en posició avançada, per centímetres.
Xavi, molest a la banda (EFE)
  • Una altra pèrdua del Barça, en aquesta ocasió de Frenkie de Jong, ha suposat el segon gol del Rayo, obra de Fran García, en el minut 53. S'ha plantat sol davant de Ter Stegen i no ha perdonat.
  • No ha estat fins al minut 83 que el Barça ha recuperat l'esperança, i gràcies a Lewandowski. El "pichichi" ha recollit un rebot després del xut de Kessi i ha escurçat distàncies.
Lewandowski i Alba, després del 2-1 (Reuters)