Primera nit màgica de Dani Olmo al Barça: lidera la remuntada a Vallecas (1-2)

L'egarenc ha saltat al camp en la segona part i ha salvat la papereta als blaugrana, després d'una mala primera part. Els de Flick es refermen com a líders de la Lliga, amb tres victòries en tres jornades

• Tres de tres. El Barça es referma com a líder de la Lliga, i en solitari, després de remuntar al camp del Rayo Vallecano (1-2). Dani Olmo ha tingut el debut somiat com a blaugrana. Ha canviat la cara al Barça en el segon temps i ha anotat el gol que culminava la remuntada dels de Hansi Flick, en el minut 82.
  • Olmo, de fet, ha començat el partit a la banqueta. Ha hagut d'esperar fins al descans per entrar en escena. En l'onze de Flick, l'única novetat ha estat la presència de Gerard Martín al lateral esquerre, per donar descans a Balde.
  • Precisament, un desajust defensiu en aquesta banda esquerra ha provocat el primer gol del Rayo Vallecano, en el minut 10. De Frutos ha guanyat l'esquena a Gerard Martín i ha servit l'assistència cap a Unai López. Ter Stegen no ha estat gaire fi.
  • La reacció del Barça ha estat tímida. En tot el primer temps, gairebé ni ha inquietat la porteria de Dani Cárdenas. Només Lamine Yamal, amb una rosca des de fora de l'àrea, ha posat a prova, sense èxit, el porter egarenc.
Dani Olmo, debutant amb el Barça, demana penal (EFE)
  • Després d'un primer temps per oblidar, Flick ha hagut de recórrer a Olmo. El de Terrassa ha revolucionat el partit. En la seva primera intervenció, ha caigut dins de l'àrea després d'una topada amb Lejeune. L'àrbitre, però, no hi ha vist penal.

L'entrada d'Olmo, providencial

• Amb Olmo sobre la gespa, el Barça ha revifat. Lewandowski ha fallat a boca de gol una passada de la mort de Raphinha. I, minuts més tard, el mateix Olmo ha topat amb el travesser després d'un xut molt llunyà.
  • El premi del gol ha arribat poc després, en el minut 60. Pedri ha arrencat des del cercle central, ha combinat amb Raphinha i, amb molta sang freda dins de l'àrea, s'ha regirat i ha batut Cárdenas.
La celebració de Pedri, plena de ràbia (EFE)
  • El Barça estava llançat i ha tornat a marcar, en el 71. Lewandowski, a la mitja volta, ha superat el porter del Rayo. Des de la sala VOR, però, han advertit Soto Grado d'una possible falta prèvia de Kounde sobre Chavarría i l'àrbitre, després de revisar les imatges, ha anul·lat el gol.
  • Havia de ser Olmo l'artífex de la victòria. Ha completat la seva estrena com a blaugrana amb el gol del triomf, en el minut 82. Lamine Yamal li ha cedit la pilota i l'ex del Leipzig ha sabut trobar el forat per anotar l'un a 2, amb un xut ajustat al pal.
  • La nit, però, ha acabat amb una mala notícia: la lesió de Marc Bernal. El jove de Berga ha rebut un cop involuntari d'Isi Palazón, quan disputaven una pilota, i no ha pogut acabar el partit.