Champions Legue

PSV i Dortmund ajornen la decisió per a la tornada (1-1)

L'exblaugrana Luuk de Jong, de penal, manté les opcions dels d'Eindhoven a la Champions

PSV i Borussia se citen per al 13 de març a Dortmund. L'anada dels vuitens a Eindhoven ha acabat en taules. Un partit incert, amb dos equips amb vocació ofensiva, però poc inspirats de cara a gol. Eliminatòria molt oberta encara.

• El PSV, líder imbatut de l'Eredivisie, afrontava el duel en un moment dolç de forma. Ha marcat 70 gols en la lliga, amb un Luuk de Jong en estat de gràcia (19 gols).
  • El Borussia Dortmund també arribava en una bona dinàmica de resultats: 9 partits seguits sense perdre. Però amb el maldecap de la baixa d'última hora del seu porter titular, Kobel, lesionat durant l'escalfament. El suplent, Alex Meyer, ha aprovat amb nota.
  • S'ha avançat el Dortmund en el minut 24. Bona acció individual de Donyell Malen, exjugador del PSV, que no celebra el gol. El seu xut el desvia l'exblaugrana Dest al fons de la xarxa. Primer gol de Malen a la Champions (0-1).
  • El PSV ha sortit en tromba en el segon temps, i ben aviat ha trobat el premi. Hummels fa penal a Tillman i Luuk de Jong l'aprofita per empatar en el minut 55 (1-1). Tercer gol de l'exblaugrana en aquesta Champions.
  • D'aquí al final, ocasions a totes dues porteries, sense bona definició dels davanters. El lateral cedit pel Barça Sergiño Dest n'ha tingut la més clara per als locals, en el minut 82, però estava escrit que el partit havia d'acabar amb empat. La decisió, al Signal Iduna Park de Dortmund.