El PSG empata contra l'Al-Nassr de Cristiano i apareix l'altre Mbappé

L'equip de Luis Enrique ha dominat el partit contra l'Al Nassr de Cristiano Ronaldo, en un enfrontament ensopit
Xavier Bonastre i Thió

El PSG no ha passat de l'empat a zero contra l'Al-Nassr de Cristiano Ronaldo en el segon partit de la pretemporada dels de Luis Enrique. Ha estat un partit amb molt poc ritme i poques ocasions. Un dels atractius del partit ha estat veure en acció el nou Mbappé.

El germà petit de 16 anys de l'etrella del club francès ha jugat uns minuts en la segona part i ha deixat clares dues coses: és clavat al seu germà i juga de manera diferent. Ethan Mbappé ha jugat al costat de Verratti en el mig del camp del PSG.

EL MÉS DESTACAT

* Una falta directa de Carlos Soler al minut 5 ha estat la primera ocasió de l'equip francès.

* Noha Lamina ha pogut avançar el PSG quan s'ha plantat sol davant del porter del conjunt àrab, però no ha pogut evitar que aquest desviés la pilota a córner, en el minut 22.

* Cristiano Ronaldo ha pogut avançar el seu equip, al minut 39, amb una rematada dins de l'àrea que Donnarumma ha refusat amb grans reflexes. El portuguès ho ha intentat amb un xilena poc després, però estava en fora de joc.

* L'última ocasió de la primera part ha estat pel PSG: L'exmadridista Marco Asensio ha xuitat des de fora de l'àrea, ras, sense dificultats per Donnarumma.

* Al minut 60 el PSG ha fet 9 canvis. I Cristiano Ronaldo ha estat substituït 5 minuts després.

* Gharbi ha pogut marcar als 69 minuts pel PSG, però el porter Nauaf ha estat encertat i ho ha evitat.

* Husni ha rematat en el minut 72, però el porter Nauaf, ha aturat bé en el minut 72.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut