Míchel confia en els fitxatges per poder comptar amb una plantilla competitiva (Girona FC)

Toc d'atenció de Míchel a la plantilla i a la directiva abans de debutar a la Lliga contra el Betis

El tècnic del Girona no vol parlar d'objectius a llarg termini i se centra en el creixement de l'equip a nivell col·lectiu i en l'arribada de reforços
Redacció Esport3 Actualitzat

Després d'una pretemporada gens satisfactòria per als de Míchel, arriba el moment de la veritat: l'estrena a la Lliga dijous a les 21.30 contra el BetisEl Girona serà un dels primers a arrencar la campanya 2024/25, i ho farà visitant un dels camps més complicats i que històricament se li ha ennuegat: el Benito Villamarín.

El tècnic del Girona ha trobat a faltar temps perquè el grup s'adaptés als canvis: les altes, les baixes, crear sensació d'equip... Durant la primera roda de premsa de la temporada, el de Vallecas ha fet la carta als Reis dels fitxatges que necessita el Girona per fer una bona temporada: toc d'atenció a la directiva, a qui demana reforços:

Míchel ha fet també un toc d'atenció a la plantilla respecte a la pretemporada, considera que no s'ha fet una preparació correcta perquè no hi havia esperit col·lectiu a l'equip. Tot i això, ha volgut treure ferro als seus comentaris i pretén mantenir una consigna clara: "honorar la samarreta". 

"El mercat és obert i necessitem jugadors. Que els que siguin aquí, estiguin tan bé com sigui possible. Hem tingut problemes durant la pretemporada i per això vaig dir l'altre dia que la pretemporada no va ser bona, però no pas perquè estigui enfadat, sinó perquè hem tingut problemes."

Ara, el de Vallecas es vol centrar en les tres competicions que té, en especial en l'estrena de la seva condició d'equip de Champions. Però entre tots els interrogants, és a la Lliga on hi ha els primers tres punts en joc, al Benito Villamarín:

"Serà complicat, Pellegrini té una plantilla excel·lent. He vist els seus amistosos i haurem de fer un partidàs."

En la primera llista de convocats, Míchel s'emporta 22 jugadors, excepte Valery i Tsygankov, que continuen amb el procés víric, juntament amb Manu Vallejo i el defensa del filial Oriol Comas.Tampoc hi ha Ureña i Ilyas Chaira. Tres futbolistes amb fitxa del filial, Misehouy, Almena i Joel Roca visitaran Sevilla també:

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut