Barça

Ferran Torres: "Tornarem el Barça on es mereix"

El davanter valencià es presenta com a nou reforç de l'equip blaugrana i confia a jugar la Supercopa davant el Reial Madrid

Actualitzat

El Barça sembla haver encarat el 2022 amb un aire optimista: l'endemà del valuós triomf a Mallorca (0-1) malgrat les baixes, el club blaugrana ha presentat aquest dilluns l'última incorporació, Ferran Torres. El davanter valencià, de 21 anys, ha assegurat que "jugar per al Barça és un somni, ja coneixem la grandesa d'aquest club; donaré tot el que tinc per portar el Barça on es mereix".  

Torres no podrà estrenar-se de seguida amb el Barça perquè arriba lesionat de Manchester:

"Estic gairebé recuperat i ben aviat podré jugar per al Barça"

El jugador s'ha mostrat molt agraït a la directiva del club i als aficionats que han assistit en directe a la presentació del jugador.

Joan Laporta, president del Barça, ha saltat a la gespa de l'estadi amb el jugador per acompanyar-lo durant la presentació:

 "Ferran Torres ha sigut perseverant per venir. Ha preferit el Barça per mostrar les seves virtuts i qualitat, i segur que en gaudirem i ens farà feliços a tots els culers".

 

Laporta ha lloat la feina feta per Mateu Alemany, director de futbol del club, en l'operació per fitxar Torres. "Estic convençut que amb jugadors de la qualitat de Torres comença una nova etapa que serà molt exitosa", ha assegurat.

Torres, ja en roda de premsa telemàtica, ha definit una mica més les seves característiques:

"És veritat que darrerament venia jugant de davanter centre. Jo sempre dic que la meva posició és d'extrem dret, però un jugador polivalent dona més opcions al míster. El que és important és jugar".

El jugador de Foios ha explicat que espera estar a punt per jugar a la Supercopa d'Espanya, davant el Reial Madrid, "o fins i tot abans".

Data límit per incriure Ferran Torres a la Lliga

Al marge de la lesió que arrossega Torres, també cal que el Barça alliberi massa salarial per inscriure el nou fitxatge. Mateu Alemany ha explicat com està la situació: "Venim treballant en diferents vies per tenir espai salarial per inscriure'l en la Lliga de Futbol Professional. Ens posem diumenge que ve com a data de referència per inscriure'l".

Un fitxatge il·lusionant

L'atacant valencià serà un reforç de luxe per a l'equip de Xavi Hernàndez. Ha firmat pel Barça per 4 temporades i mitja i el club blaugrana li ha posat una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros.

Torres lluirà presumiblement el dorsal 11 que ha de deixar lliure Yusuf Demir. Però cal que es concreti la marxa del jove davanter austríac i alguna operació més perquè el Barça tingui prou espai per inscriure Torres sense contravenir el límit de la massa salarial imposat per l'LFP.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut