Ferran Torres celebra el gol amb la resta de l'equip (Reuters)
Champions

El Barça fa un pas de gegant a la Champions superant el Porto amb patiment (0-1)

Els de Xavi Hernández fan un pas endavant molt important a la Champions

El Barça ha resistit a Porto amb una gran partit de Kounde i Araujo i ha acabat emportant-se un triomf molt important gràcies a l'únic gol del partit, marcat per Ferran Torres a les acaballes de la primera part. Amb aquest resultat, els blaugranes són líders del grup H.

• El Porto ha estat qui ha generat la primera ocasió de gol en un xut d'Eustaquio al minut 16.
  • Els locals han reclamat un penal a Teremi per una entrada de Kounde en què no toca la pilota. Anthony Taylor no l'ha assenyalat.
  • Lewandowski s'ha lesionat i ha estat substituït per Ferran Torres al minut 33.
  • En el temps afegit, una pilota regalada per Romario Baró l'aprofitava Gundogan per enviar una gran assistència a Ferran Torres, que amb molta sang freda en la rematada ha obert el marcador per al Barça fent el 0 a 1.
  • El Porto començava el segon temps amb una bona ocasió de Joao Mario que fregava la xarxa de Ter Stegen.
  • El Barça no ha existit ofensivament en el segon temps, i Kounde treia una pilota a Pepe quan aquest estava sol davant la porteria blaugrana.
  • En el minut 52 ha estat Taremi qui ha estat a punt de marcar.
  • També Galeno ha posat a prova Ter Stegen en el minut 70. En el segon temps el capità blaugrana ha tingut molta feina.
  • El moment surrealista del partit ha estat quan Lamine Yamal ha desaparegut del terreny de joc i el Barça ha jugat 10 minuts amb un home menys. El jove no s'ha recuperat de la indisposició i ha estat substituït per Marcos Alonso.
  • En el minut 76 el VAR ha rectificat un penal assenyalat per Taylor per mans de Cancelo.
  • En el minut 92 Gavi ha estat expulsat per doble groga.
  • L'última ocasió local ha estat un xut de Conceiçao.
  • En l'altre partit del Grup H, el Xahktar ha guanyat per 2 a 3 al camp de l'Anvers.