Copa Amèrica 2024

Sávio i Vinícius porten la calma al Brasil i eliminen el Paraguai (4-1)

Tot i el marcador, Brasil ha tingut una actuació irregular; amb el 0-0, Alisson ha tingut feina. Paquetá ha fallat un penal però el gol de Vinícius per obrir el marcador ha estat catàrtic. Estrena de Sávio amb la "canarinha" i bon gol d'Alderete

Redacció Esport3Actualitzat

El Brasil té virtualment garantida la presència als quarts de final de la Copa Amèrica i ara s'haurà de disputar amb Colòmbia (amb la necessitat de guanyar) el primer lloc de grup. Segurament les aigües estaran més calmades al voltant de la selecció brasilera, però el cert és que, tot i el 4 a 1 final, no ha estat un partit dominat íntegrament pels de Dorival Júnior.

El jove Damián Bobadilla, titular per primera vegada amb el Paraguai, ha obligat Alisson a intervenir en dues ocasions (14' i 29'), i quan el Brasil s'ha trobat amb un penal rigorós per mans de Cubas, Lucas Paquetá ha continuat mostrant el seu desencert i l'ha enviat fora.

Vinícius fa passar una pilota per sota el cos de Morínigo per obrir el marcador
Amb aquesta rematada, Vinícius ha superat Morínigo per obrir el marcador (Caroline Brehman / EFE)

Tres minuts més tard, però, Rodrygo, Paquetá i Vinícius han fabricat un gol combinatiu preciós, molt ben resolt per "Vini" (1-0, 35') i, a partir d'aquí, tot li ha vingut coll avall al Brasil, fins al punt que tant el segon gol, el primer de Sávio amb la "verdeamarela" (2-0, 43'), com el tercer, un rebuig d'Alderete que ha rebotat en Vinícius (3-0, 45'), han estat de carambola.

Alderete engalta la pilota amb l'esquerra per firmar el 3-1
Xutàs d'Alderete ajustat al pal i 3-1 per als paraguaians (Carolina Brehman / EFE)

A la segona meitat, el Paraguai ha sortit amb un altre aire i Omar Alderete ha continuat augmentant el seu valor amb un gran gol amb l'esquerra des de fora l'àrea, el seu primer amb l'"albirroja" (3-1, 48').

Per moments, els de Daniel Garnero han donat la impressió de poder marcar el segon i atemorir els brasilers, gràcies a la qualitat del jove Enciso i d'Almirón, dos futbolistes de Premier League. Però un altre penal, de nou per mans, ha avortat qualsevol intent de reacció paraguaiana. Paquetá, aquest cop sí, l'ha transformat (4-1, 65'), i la seva catarsi ha estat la de tot el Brasil futbolístic.

El minut a minut del partit:

 

 

 

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut