Copa Amèrica 2024

La pèrdua de papers de Weah fa somiar el Panamà de Christiansen (2-1)

L'expulsió del davanter dels Estats Units, en el minut 18, ha donat ales a la selecció centreamericana, esperançada amb la classificació per als quarts de final

Redacció Esport3Actualitzat

Patacada de les grosses de l'amfitriona de la Copa Amèrica. Ha caigut davant de Panamà i es complica l'accés als quarts de la final del torneig. Si els aficionats de les barres i les estrelles busquen un culpable, el trobaran de seguida. Tim Weah ha vist la targeta vermella en el minut 18, després d'una agressió innecessària a un rival. L'expulsió del davanter ha condicionat el partit.

Malgrat jugar en inferioritat, la selecció nord-americana s'ha avançat amb un golàs de Balogun. L'alegria, però, no els ha durat gaire, als Estats Units. Blackman ha mostrat el camí a Panamà, i ha fet l'empat només quatre minuts més tard. Els de Thomas Christiansen no s'ho acabaven de creure. No han marcat el gol de la victòria fins al minut 88, per mitjà de Fajardo.

 

Thomas Christiansen, seleccionador panameny (EFE)
Thomas Christiansen, seleccionador panameny (EFE)

En l'última jornada, Panamà s'enfrontarà al rival més dèbil del grup, Bolívia. Esperen fer-la grossa, tot i que no podran comptar amb un dels homes més importants al mig del camp. Carrasquila també ha estat expulsat amb una vermella directa per una puntada de peu a Pulisic sense cap sentit.

El minut a minut del partit:

 

 

 

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut