Girona

Dura derrota del Girona a una setmana de l'inici de la Lliga (4-0)

El Newcastle ha passat per sobre dels de Míchel en una primera part per oblidar

Redacció Esport3Actualitzat

Totes les bones sensacions que el Girona havia transmès contra el Nàpols, aquest divendres s'han esfumat en només 15 minuts a Sant James Park. És el temps que ha trigat l'equip anglès en fer-li 3 gols a un conjunt gironí desdibuixat, fins i tot, atropellat per moments. Longstaff ha obert el marcador al minut 3 després de rematar amb massa comoditat dins de l'àrea. 

Al 13', Murphy ha fet el segon de l'equip de les garses amb una rematada acrobàtica que Gazzaniga no ha pogut aturar. Dos minuts després ha arribat el tercer, aquesta vegada amb Gordon com a protagonista després d'una gran galopada i una millor definició. I encara bo que Gazzaniga ha pogut aturar un penal a Isak al minut 20.

Al minut 38, però, ha arribat el quart del Newcastle davant la passivitat de la defensa gironina, amb Longstaff exercint altra vegada de botxí. A la segona part, el resultat ja no s'ha mogut.


En definitiva, partit per oblidar del Girona a menys d'una setmana per estrenar-se a la Lliga al camp del Reial Betis. Aquest dissabte, segon matx dels de Míchel a Anglaterra, amb el Bournemouth com a rival.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut