Alberto Varo i un company es lamenten sobre la gespa
Futbolcat

El Nàstic perd l'ascens en els últims instants del partit contra el Màlaga (2-2)

Antoñito ha fet el gol de l'empat que donava l'ascens al Màlaga en l'últim minut i quan la grada del Nou Estadi ja celebrava que eren equip de Segona

• L'expulsió de Nacho González al minut 63 posava el Nàstic contra les cordes, però els de Dani Vidal han reaccionat.
  • Al minut 72, Alan Godoy ha marcat l'1-0 que conduïa el partit a la pròrroga.

• El resultat ja li hauria valgut al Nàstic al final del temps extra, però encara ha arribat un segon gol, obra de Gorka Santamaría.

• En l'últim minut de l'afegit, a la segona part de la pròrroga, Antoñito ha fet l'empat i li ha pres l'ascens al Nàstic quan el Nou Estadi ja ho celebrava.