El Reial Madrid guanya a Nàpols (2-3) i lidera el grup C

Els blancs han estat més efectius en un partit de domini que han decidit els gols de Vinicius, Bellingham i Meret (p.p)
Redacció Esport3 Actualitzat

• El Reial Madrid ha sumat al camp del Nàpòls la segona victòria a la Champions (2-3). Amb 6 punts, lidera en solitari el grup C.
  • El Nàpols s'ha avançat al minut 19 amb un gol del defensa noruec Leo Ostigard.
  • El Madrid, que ha dominat el joc a la primera part, ha reaccionat amb els gols de Vinicius (min. 27) i Bellingham (min. 34).
  • El porter Kepa, que havia fallat en el gol italià, ha evitat l'empat d'Osimhen amb una gran aturada en el minut 39.
  • A l'inici del segon temps hi ha hagut canvi de guió, amb domini del Nàpols i el gol de l'empat, obra de Zielinski, de penal provocat per Nacho (min. 54).

• El Madrid ho ha passat malament durant mitja hora, amb ocasions clares de Kvaratskhelia, Zielinski i Anguissa.
  • Un gran xut de Fede Valverde ha originat el 2-3 al minut 78. La pilota ha anat al travesser i ha rebotat al cos del porter Meret abans d'entrar a la porteria.
  • En l'altre partit del grup C, derrota de l'Unión Berlin a casa contra el Braga per 2 a 3.